JOAQUIN CORCHERO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
‘KAKAV MENTALITET!‘

Pogledajte Modrićeve minijature koje su zamalo prošle nezapaženo: ‘Mnogi će zbog njega promijeniti mišljenje‘

Navijači su se nakon ovakvih poteza po tko zna koji put naklonili hrvatskom čarobnjaku
Piše: SNObjavljeno: 27. studeni 2023. 22:41

Hvalospjevi neuništivom ‘motoru‘ Real Madrida i hrvatske reprezentacije Luki Modriću dolaze sa svih strana. Naš je maestro još jednom odigrao briljantnu rolu u španjolskom prvenstvu, ovog puta na gostovanju kod Cadiza, gdje je Kraljevski klub pobjedom 3:0 zauzeo vrh tablice ispred hita prvenstva Girone.

"Kraljevski klub" je poveo već u 14. minuti golom Rodryga, a isti je igrač u 64. minuti nakon ranijeg dodavanja Luke Modrića zabio za 2:0.

image

Luka Modrić i Jude Bellingham

CRISTINA QUICLER Afp

Sjajnu predstavu Rodrygo je okrunio u 74. minuti asistencijom za Judea Bellinghama za konačnih 3:0. Kapetan hrvatske reprezentacije za goste je igrao do 70. minute kada je umjesto njega u igru ušao Dani Ceballos.

Koliko Modrić znači za Real, ali i španjolsku ligu, pokazuje i trenutak u 70. minuti kada je napuštao teren. Dok je izlazio s travnjaka domaći navijači su se priključili gostujućima i pljeskom ga ispratili na klupu.

image
CRISTINA QUICLER Afp

Ipak, još dva su poteza prošla gotovo pa nezabilježeno, a pojavila su se zahvaljujući društvenim mrežama gdje su se navijači po tko zna koji put naklonili hrvatskom čarobnjaku.

Ovog puta Luka je primirio jedno zahtjevno dodavanje te između dvojice domaćih nogometaša jednome od njih provukao loptu između nogu i na taj se način oslobodio obojice. No, to nije sve...

Nakon te minijature odmah je sjajnom dijagonalom pronašao Rodryga koji gura u prostor Kroosa, ali braniči Cadiza uspjeli su blokirati njemačkog veznjaka u velikoj šansi.

VIDEO DRIBLINGA POGLEDAJTE OVDJE.

Druga situacija popraćena je naslovom "What a mentality" (Kakav mentalitet!). Modrić je pogledom pratio jednu akciju Cadizovih nogometaša i u jednome momentu shvatio da se stvara opasna šansa. Zaletio se sa samoga centra terena i stigao u vlastiti šesnaesterac u pravi čas kako bi presjekao centaršut i glavom vratio loptu svome vrataru Luninu.

VIDEO OBRAMBENE REAKCIJE POGLEDAJTE OVDJE.

Jedan od komentara ispod te videosnimke glasio je:

- Luka Modrić je dokaz da za nogomet godine nisu smetnja, nadamo se da će s njim mnogi ljudi promijeniti mišljenje o godinama igrača...

Linker
19. svibanj 2024 04:53