Denis Doyle/Getty Images
15. KOLO PRIMERE

POGLEDAJTE NEOBIČAN PRVIJENAC NIKOLE KALINIĆA U ŠPANJOLSKOM PRVENSTVU Hrvatski napadač zabio drugi gol u razmaku od samo tri dana

Piše: Igor KrištaforObjavljeno: 08. prosinac 2018. 15:03

Završena je prva subotnja utakmica 15. kola španjolskog nogometnog prvenstva između Atletico Madrida i Deportivo Alavesa na stadionu Wanda Metropolitano.

Atletico je slavio s 3:0, a strijelac prvog gola bio je Nikola Kalinić u 25. minuti.

Nakon lijepog ubacivanja s desne strane od Santiaga Ariasa Kalinić se našao na pravom mjestu i na nesvakidašnji način, čini se, međunožjem, ugurao loptu u mrežu za svoj prvijenac u španjolskom prvenstvu.

Kaliniću je to inače drugi gol u razmaku od samo tri dana, budući je zabio niželigašu Sant Andreuu u Kupu kralja. Prvo su mu u zagrljaj pohitali suigrači, a onda je on dobio zagrljao od trenera Simeonea.

Iako je nedavno u španjolskim medijima osvanula informacija kako bi Kalinić mogao osvanuti na transfer-listi u siječnju, zasad sjajno koristi izostanak i ozljedu Diega Coste.

Drugi gol za Atletico zabio je Antoine Griezmann u 82. minuti, a točku na i pobjede domaćina stavio je Rodri u 87. minuti. Kalinić je zamijenjen u 57. minuti.

Rezultati by SofaScore

Linker
01. svibanj 2024 18:32