JORGE GUERRERO Afp
NOVA MAJSTORIJA

Pogledajte vrhunsku akciju i asist Luke, i Marca se naklonila Modriću: ‘Odigrao je spektakularno!‘

Treći pogodak Reala bio je malo remek djelo. Benzema, Modrić i Vinicius odigrali su savršenu kontru
Piše: Robert Šola, HinaObjavljeno: 21. studeni 2021. 18:36

Real Madrid slavio je s uvjerljivih 4:1 na gostovanju kod Granade, a Luka Modrić odigrao je još jednu odličnu utakmicu.

"Spektakularni su bili Kroos, Modrić i Vinicius. Svatko na svoj način, njih trojica bili su najbolji u meču u kojem je i Ancelotti pokazao da je iskoristio prekid, Realova strategija je funkcionirala kao sat."

Tako je Marca opisala igru Reala.

Treći pogodak gostiju bio je malo remek djelo. Benzema, Modrić i Vinicius odigrali su kontru punu preciznosti i brzine. Benzema za Modrića, Modrić u odličnoj poziciji za gol, ali bio je nesebičan te je proigrao Viniciusa. I domaći navijači zapljeskali su Realu i njegovoj igri...

Asistenciju Modrića pogledajte OVDJE.

Real Sociedad i Valencia su odigrali 0-0 što je najviše odgovaralo Realu, koji je novi lider Primere. Real Sociedad i Valencia su pružili skromnu predstavu koja je obilovala nervozom, koškanjima i prekršajima. Na koncu je sudac Mario Melero pokazao jedan crveni i čak 11 žutih kartona u susretu u kojem je bilo skoro 30 prekršaja.

Isključenje je zaradio domaći branič Artiz Elustondo u 76. minuti zbog udaranja protivnika. Što se tiče igre, domaćin je imao veći posjed, više udaraca, a najbolju priliku imao je Alexander Isak u 32. minuti, no vratar Valencije Jasper Cillessen je obranio njegov udarac.

Getafe je bio uvjerljiv protiv Cadiza pobijedivši sa 4-0, dok je Real Betis na gostovanju porazio Elche sa 3-0.

Linker
16. travanj 2024 05:35