XAVIER BONILLA Nurphoto Via Afp
POTRES U MADRIDU

Potpuni kaos u Realu, igračima je dosta! Senator je bio jasan: ‘Neću se ja više tući zbog tog dečka‘

Iako mu u klubu spremaju novi ugovor, veterani su stava da bi ga prvim avionom trebalo poslati kući
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 26. svibanj 2023. 21:58

Vinicius Junior, odnosno rasističke uvrede kojima je konstantno suočen izvan Madrida, danima su vruća tema u španjolskim medijima. A tvrdnja poznatog španjolskog novinara Pipija Estrade mogla bi zapaliti novi požar. Estrada je, naime, ustvrdio kako svlačionica Reala ima sve manje razumjevanja za Viniciusa Juniora te da je nekim igračima "pun kufer" Brazilca, a prije svega Toniju Kroosu

- Svlačionica je poprilično uznemirena zbog Viniciusa, to svi znaju. Posebno je ljut Toni Kroos koji više nema namjeru tući se zbog Viniciusa i borbi koje se ne mogu dobiti. A Toni Kroos nije jedini. Nijemac je dosad javno uvijek branio suigrača i njegove poteze je opravdavao time što je još uvijek mlad - tvrdi Estrada koji se nije samo na tome zaustavio:

- Igrao sam s veteranima Real Madrida i rekli su mi da bi ga oni prvim zrakoplovom poslali natrag u Brazil da je u njihovoj eri iskazivao takvo nepoštovanje prema suigračima, sucima i protivničkim navijačima.

Na Santiago Bernabeu, međutim, ne dijele takvo mišljenje. Navodno se sprema novi ugovor za Brazilca koji bi trebao biti potpisan u idućih nekoliko dana. Tim činom klub jasno daje do znanja kako stoji iza svoga igrača.

"Pratite Realove društvene mreže jer vjerujem kako će u idućih nekoliko dana Vinijev produžetak suradnje biti službeno objavljen", poručio je Fabrizio Romano.

Linker
26. studeni 2023 03:05