Eden Hazard
 JOSE JORDAN / AFP / JOSE JORDAN AFP
VELIKI PEHIST

POTVRĐEN TEŽAK UDARAC ZA REAL Platili su ga 100 milijuna eura, a zabio je samo jedan gol i sezona je praktički izgubljena. Je li mu upitan i Euro?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. ožujak 2020. 12:10

Eden Hazard operirat će ovoga četvrtka gležanj, a dogodit će se to u Dallasu. Sezona iz najgorih noćnih mora za tog Belgijca, ali i za Real koji je ipak za njegove usluge iskrcao 100 milijuna eura...

"Eugene Curry iz čuvene američke Carrel Clinic ustanove navodno je jedan od najboljih svjetskih stručnjaka za ozljede gležnja i Hazard je u - dobrim rukama. Radio je s igračima Dallas Mavericksa, s brojnim nogometašima iz Europe", otkriva Marca.

VALENCIA, SPAIN - FEBRUARY 22: Eden Hazard of Real Madrid is challenged by Nikola Vukcevic of Levante UD during the La Liga match between Levante UD and Real Madrid CF at Ciutat de Valencia on February 22, 2020 in Valencia, Spain. (Photo by Eric Alonso/Getty Images)
Eric Alonso Getty Images

Očekuje se da Hazard bude van terena još dva mjeseca, a optimisti očekuju da će Belgijac ipak odigrati nekoliko utakmica za Real, a poslije i za reprezentaciju na Euru.

Nakon što se vrati iz Dallasa, započet će povratak s Lievenom Maesschalckom, fizioterapeutom belgijske nogometne reprezentacije.

"Očekujem ga spremnog za Euro, vjerujemo u taj ishod", poručio je Roberto Martinez, izbornik Belgije.

Zabio je jedan gol u Primeri, nije previše obzirom koliko je koštao (100 miilijuna eura), no protiv ozljeda se ne može. Proveo je tri mjeseca izvan terena zbog gležnja, a onda mu se dogodila utakmica protiv Levantea u veljači gdje je osjetio nove probleme...

Linker
03. svibanj 2024 10:24