MATTHIEU MIRVILLE Dppi Via Afp
IGRA NA SVE ILI NIŠTA

Povratak Messija u Barcelonu traži priličnu žrtvu, procurilo kakav zahtjev je stigao pred sve klupske zvijezde

U Barceloni vlada jedinstven stav kako se Messijem pruža prilika koju ne smiju propustiti
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 08. travanj 2023. 12:02

Veliki povratak Lionela Messija na Nou Camp traži veliku financijsku žrtvu. I najboljeg igrača svijeta prošle godine u izboru FIFA-e, ali i njegovih potencijalnih suigrača.

Barcelonine financije, nije tajna, su prilično rastegnute pa u pregovorima s Messijem klub igra na kartu emocija jer mu ne mogu ponuditi novac kakav trenutno zarađuje u PSG-u, pogotovo ne cifru koja mu se nudi u Saudijskoj Arabiji, dok je s druge strane prema tvrdnjama španjolskih medija klub s Nou Campa pred igrače izašao s prijedlogom da pristanu na smanjenje plaća za 15 posto kako bi se Argentičev povratak mogao realizirati.

Zasad nema informacija kako je svlačionica reagirala na prijedlog klupske uprave. Spekulira se kako su šanse da se igrači odreknu tolikog postotka primanja realno male, ali iz perspektive kluba vrijedilo je barem pokušati.

U Barceloni, pak, vlada jedinstven stav kako klub ne smije propustiti priliku i vratiti svoga najboljeg nogometaša u povijesti nakon što mu na ljeto istekne ugovor u Parizu.

- Ako se odluči za novac, sigurno će imati bolje ponude, ali ako bude odlučivao srcem onda nema mjesta na svijetu boljeg za Messija od Barcelone. U Parizu mu zvižde, a ovdje ga volimo - kaže bivši predsjednik Barcelone Joan Gaspart.

Linker
03. svibanj 2024 21:53