Modrić, Kroos i Bellingham

 AGENCIALOF/ACTIONPLUS/PROFIMEDIA Agencialof/actionplus/profimedia
JASNA PORUKA

Pozdravio se s Modrićem, pa odmah odredio svog nasljednika u Realu: ‘Više si nego spreman preuzeti!‘

‘Samo jedna godina s tobom nije bila dovoljna. Hvala ti na svemu što si dao nogometu‘, napisao je mladić
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 22. svibanj 2024. 13:59

Europsko prvenstvo pa kraj. Toni Kroos (34) odlučio je ovoga ljeta okončati trofejnu karijeru i šokirao nogometni svijet. Odlučio je kako mu je najbolje otići dok je još uvijek među najboljima, a njegova je objava izazvala lavinu emotivnih komentara na društvenim mrežama. Još sinoć je to napravio Luka Modrić, s kojim je Nijemac proveo 10 nezaboravnih godina na Santiago Bernabeuu, a jedan od onih koju su se naklonili bio je i drugi suigrač iz Reala Jude Bellingham.

"Samo jedna godina s tobom nije bila dovoljna. Hvala ti na svemu što si dao nogometu, bilo je apsolutno zadovoljstvo uživati u tvojoj igri i osobnosti kao obožavatelj i još više kao suigrač", napisao je Bellingham na društvenim mrežama uz fotografiju zagrljaja s Kroosom.

Njemački veznjak odmah mu je i odgovorio.

"Hvala ti, prijatelju. Ne bi bilo fer da samo zajedno proveli više godina. Uživao sam u svakoj minuti s tobom otkako si došao. Više si nego spreman preuzeti! S 20 godina..."

Bellingham je prošlog ljeta došao u Real iz Borussije Dortmund za 103 milijuna eura fiksne odštete te još 30 milijuna eura potencijalnih bonusa i odmah je pokazao kako je spreman preuzeti palicu. U premijernoj sezoni u dresu Reala postigao je čak 23 gola i namjestio ih 12. S druge strane Kroos je za kraljevski klub odigrao impresivne 463 utakmice uz učinak od 28 golova i čak 98 asistencija.

Linker
10. lipanj 2024 13:56