IRINA R HIPOLITO Dppi Via Afp
VELIKA VIJEST

Predrag Mijatović o Realovom planu s Lukom Modrićem: ‘Ne bi to bilo loše vidjeti...‘

‘Ono što proživljavamo s ovom generacijom igrača se neće ponoviti, moramo uživati‘
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 20. travanj 2023. 08:00

Nekadašnji napadač i sportski direktor Real Madrida, Predrag Mijatović za španjolsku se radio postaju Cadena Ser osvrnuo na stanje u Kraljevskom klubu i rekao svoje mišljenje o budućnosti igrača kojima će uskoro isteći ugovor, a među njima je i kapetan Vatrenih Luka Modrić.

- Dobra vijest je da Kroos ostaje još godinu dana, potvrdio je Mijatović pa dodao:

- Obnova ugovora Benzeme je pri kraju, ali i od Modrića također. Vjerujem da će svi ostati. Ne bi bilo loše vidjeti ih još godinu dana jer će se sljedeće sezone donositi vrlo važne odluke za klub - rekao je 54-godišnjak iz Podgorice.

image

Predrag Mijatović.

JAKOV PRKIC Cropix

Na pitanje o budućnosti Carla Ancelottija, Mijatović je bio vrlo kratak:

- Ancelotti? Sve ovisi o Ligi prvaka ove sezone...

Kad je na red stupila tema najelitnijeg europskog natjecanja Mijatović je govorio kako su Realovi uspjesi čudo, a onda je napravio predviđanje za reprizu prošlogodišnjeg polufinala protiv Manchester Cityja.

- Ono što proživljavamo s ovom generacijom igrača se neće ponoviti. Moramo uživati, jer je to ogromna stvar. U 13 godina je 11 polufinala, pet osvojenih naslova. Nadam se da se neki od momčadi mogu boriti za svoju šestu Ligu prvaka, ali City je momčad koju je vrlo teško pobijediti. Postoje aspekti koji me plaše. Jako sam zabrinut zbog dvojca De Bruyne - Haalanda, kao i zbog izostanka Militaa. Ne znam kako će Ancelotti to riješiti. Jedini način je postići jedan gol više od njih, jer je jasno da će za 180 minuta zabiti - zaključio je Mijatović koji je dres Real Madrida nosio od 1996. do 1999. godine, a s njima je osvojio domaće prvenstvo, jednu Ligu prvaka, španjolski Superkup te bivši Interkontinentalni kup. Od nogometa se umirovio 2003. godine. Sportskim direktorom postao je tri godine kasnije i služio je na toj poziciji do 2009. godine.

Linker
25. travanj 2024 05:32