JAIME REINA Afp
‘NAJBOLJI NA TERENU‘

Predrag Mijatović otkrio: ‘Modriću su puno puta nudili jednu stvar, ali svaki put ju je odbio‘

"Modrić igra kao starter, i još jednom je to dokazao na terenu" - prenosi španjolski AS
Piše: Lucijan OžegovićObjavljeno: 15. travanj 2024. 12:06

Nogometaši Real Madrida u subotu su u gostujućoj utakmici pobijedili protiv Mallorce minimalnim rezultatom 1:0. Jedini strijelac utakmice bio je francuski reprezentativac Aurélien Tchouaméni koji je postigao pogodak u 48. minuti.

Sjajnu utakmicu je odigrao i naš Luka Modrić koji je na terenu proveo 86 minuta te je bio jedan od najboljih igrača.

"Modrić igra kao starter, i još jednom je to dokazao na terenu" - prenosi španjolski AS.

AS također prenosi kako je trener Kraljeva, Carlo Ancelotti, nakon debakla na Etihadu prošle sezone u Ligi prvaka, odlučio razdvojiti Modrića i Kroosa, smatrajući da je najbolje da ova dva iskusna veznjaka zajedno startaju samo kada je to jedina opcija.

To se očituje i u njihovim ovosezonskim nastupima; Modrić i Kross su zajedno bili u početnih 11 u samo tri navrata ove sezone. S obzirom na smanjenu minutažu, mnogi smatraju kako Real Madrid neće produžiti ugovor hrvatskom čarobnjaku. Legenda Real Madrida, Predrag Mijatović, imao je samo riječi hvale za Modrića za kojeg smatra da itekako ima još puno toga za dati.

- Tko kaže da (Modrić) nije fizički spreman? U 86 minuta koje je odigrao, bio je najbolji igrač na terenu. Nudili su mu već mnogo puta da rade dokumentarac o njegovoj karijeri. Svaki put je to odbio jer smatra da i dalje može igrati na najvišoj razini - prokomentirao je Mijatović.

Linker
16. travanj 2024 12:43