Marijan Kustić je pogledao El Clasico i podržao Vatrene

 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
KUSTIĆ U MADRIDU

Predsjednik HNS-a posjetio trojicu Vatrenih i pogledao El Clasico: ‘Blagoslovljeni smo Lukom Modrićem‘

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić se susreo i sa predsjednikom Reala Florentinom Perezom
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. ožujak 2022. 21:50

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić je ovaj vikend proveo u Madridu i uoči El Clasica se susreo s predsjednikom Real Madrida Florentinom Perezom. Svoj posjet Madridu je iskoristio i da posjeti trojicu Vatrenih, piše službena stranica HNS-a.

Kustić je čestitao Perezu na uspjesima madridskog kluba pod njegovim vodstvom i na renovaciji stadiona Santiago Bernabeu koji bi trebao biti jedan od najimpresivnijih na svijetu, a usput se sastao i sa Šimom Vrsaljkom i Lukom Modrićem koji žive u Madridu i igraju za Real i Atletico, ali i s Mateom Kovačićem koji je došao pogledati najveći derbi u Španjolskoj.

"Bez obzira na stanje na ljestvici, El Clasico uvijek ima posebnu draž i energiju, a ponosan sam što već godinama ova utakmica ima i važan hrvatski 'štih' zahvaljujući našem Luki, i donedavno Kovačiću i Rakitiću. Drago mi je što je Šime poboljšanjem svoje klupske pozicije ujedno vratio i reprezentativni status, a Mateu sam čestitao na svjetskom klupskom naslovu te općenito sjajnoj formi koju pokazuje u Chelseaju gdje se nametnuo kao jedan od najboljih svjetskih veznjaka", rekao je Kustić pa dodao:

"O našem kapetanu Modriću je, pak, već sve rečeno. Luka je 2018. godine poveo Hrvatsku do najvećeg uspjeha u povijesti i pritom osvojio sve pojedinačne svjetske nagrade, ali mislim da je ovo što danas radi podjednako impresivno. Ne mogu se sjetiti velikog veznog igrača koji je u Lukinim godinama bio još tako briljantan, važan i dominantan na najvišoj razini. To govori sve o njegovom karakteru, fokusu, pripremi, a ponajviše o njegovoj gladi za novim uspjesima. Zato smo blagoslovljeni što imamo takvog kapetana koji je savršen uzor našim mladim igračima na terenu i izvan njega. Njegova karijera u Realu je apsolutno perfektna i radujem se vidjeti s kakvom će ga ljubavlju podržati prepuni Bernabeu. Zahvaljujem predsjedniku Pérezu na domaćinstvu i lijepim riječima koje je imao za hrvatski nogomet, a ne moram ni isticati s koliko poštovanja govori o našem Luki i njegovoj ulozi u Realu. Možemo samo biti ponosni i zahvalni što imamo takvu nogometnu veličinu u svojim redovima", zaključio je predsjednik HNS-a.

Linker
24. travanj 2024 03:30