Florentino Perez
 BURAK AKBULUT Anadolu Agency Via Afp
SMIRUJE NAVIJAČE

Predsjednik Reala pričao o Mbappeu, izazvao pomutnju, pa objasnio: ‘Moje su riječi krivo protumačene‘

‘Prema PSG-u smo oduvijek imali poštovanje i s njima smo u dobrim odnosima‘
Piše: SNObjavljeno: 05. listopad 2021. 15:31

Izjave Florentina Prereza zagolicale su maštu navijača Reala Madrida, ali nakon razgovora za El Debate, predsjednik 'Kraljevskoga kluba' ponovno je izašao u javnost te se pravdao kako su njegove riječi "pogrešno protumačene."

"U siječnju ćemo imati novosti o Mbappéu. Nadamo se da 1. siječnja sve može biti riješeno", glasila je navodna izjava objavljena u El Debateu.

Transfer velike zvijezde PSG-ove zvijezde već je mjesecima vruća nogometna tema. Nije ni nikakva tajna da Francuz sanja dres Real Madrida, isti onaj kojeg je htio već navući tijekom prošlog prijelaznog roka, no iz Pariza su, barem privremeno, stopirali tu priču.

image
Kylian Mbappe
LOIC VENANCE Afp

Mbappéov aktualni ugovor vrijedi do ljeta 2022., a već početkom siječnja dobit će zeleno svjetlo za pregovore s drugim klubovima.

"Moje su riječi krivo protumačene. Ono što sam rekao je to da ćemo za nove informacije morati pričekati do iduće godine. Prema PSG-u smo oduvijek imali poštovanje i s njima smo u dobrim odnosima", pravdao se Perez u nešto kasnijem razgovoru za RMC.

Što mislite, hoće li se ovaj transfer ikad ostvariti?

Linker
26. travanj 2024 22:00