Maria Moran

 SCREENSHOT: INSTAGRAM
PRIJAVILA JE SVE POLICIJI

Prijetnje i uvrede za novinarku nakon pitanja Ancelottiju: ‘Govore mi da će me silovati, da mi je kćerka kopile‘

Španjolski mediji pišu o neugodnostima koje je doživjela Maria Moran
Piše: SNObjavljeno: 03. svibanj 2023. 08:15

Sportska novinarka Maria Moran prijavila je policiji prijetnje koje je dobila nakon jednog pitanja koje je izazvalo brojne reakcije, navodi Marca.

Novinarka Bein Sportsa i Gol TV-a našla se na meti navijača na društvenim mrežama nakon što je Realovom treneru Carlu Ancelottiju postavila pitanje o Viniciusu Junioru.

- Mislite li da bi Viniciusu bio dobar jedan crveni karton kao lekcija za konstantne proteste kod sudaca?, upitala je Moran Ancelottija.

- Crveni karton? Ne, mislim da to nije potrebno. Svi žuti kartoni koje je zaradio, mislim da je to dovoljno, odgovorio je Ancelotti.

Ovakvo pitanje novinarke izazvalo je lavinu reakcija na društvenim mrežama, pa su tako profili atraktivne novinarke zasuti uvredama i prijetnjama.

- Ovo su samo neke prijetnje koje sam dobila. Govore mi da će me silovati, da mi je kćerka kopile, vrijeđaju me. Sve sam prijavila policiji, objasnila je Moran.

Inače, njezina 18-godišnja kćerka je dijete koje je dobila s bivšim vratarom Valencije i Barcelone Jasperom Cillessenom. S njim vodi pravnu bitku budući ju Cillessen ne priznaje i financijski ne pomaže.

Linker
27. travanj 2024 06:19