LINDSEY PARNABY Afp
TVRDE ŠPANJOLCI

Procurilo u medije: Klopp u posljednjim trenucima pokušao dovesti Modrićevog suigrača za 100 milijuna eura

U posljednjim trenucima ljetnog prijelaznog roka Liverpool je pokušao ostvariti super-transfer
Piše: SNObjavljeno: 13. rujan 2022. 10:26

Španjolski As tako otkriva de je Liverpoolov menadžer Jürgen Klopp želio dovesti Fedea Valverdea, urugvajskog veznjaka Reala, u svoje redove.

Navodno je na stolu bila ponuda teška 100 milijuna eura, ali u Realu u nijednom trenutku o njoj nisu ni razmišljali iako bi to bio drugi najskuplji transfer u povijesti kluba. Skuplji bi bio jedino onaj Cristiana Ronalda u Juventus 2018. godine težak 117 milijuna eura.

Valverde je u Realu nedodirljiv i šansu da ode imao bi samo ukoliko bi osobno tražio da napusti klub. A to nije bio slučaj. Tako u Realu nisu nimalo dvoumili hoće li prodati drugog sjajnog veznjaka nakon što su prethodno prodali 30-godišnjeg Casemira u Manchester United. Ali sa Casemirom je priča bila potpuno drugačija. On je osobno izrazio želju za odlaskom iz kluba s kojim je sve osvojio i koji je od Valverdea stariji šest godina.

Klopp, koji ima puno problema u veznoj liniji, se tako na kraju morao zadovoljiti dovođenjem Arthura na posudbu iz Juventusa, što je bio potez koji nije naišao na odobravanje dobrog dijela navijača ‘Redsa‘.

Linker
23. travanj 2024 21:10