INA FASSBENDER/AFP
Francuz ne prašta

Procurilo u medije: Napustio Real Madrid u unosnom transferu zbog sukoba sa sinom Zinedinea Zidanea!

Zidane ga je kratko trenirao u Realovoj B momčadi u isto vrijeme kada je njen član bio sin Luca
Piše: SNObjavljeno: 06. studeni 2020. 21:05

Sergio Reguilon ime je novog igrača Tottenhama, a donedavnog člana Reala koji je ovog ljeta napustio Madrid uz odštetu od 30 milijuna funti.

Navodno je razlog njegovog napuštanja Reala krajnje neobičan - njegov sukob s Lucom Zidaneom, inače sinom slavnog Zinedinea Zidanea.

Tako barem tvrdi El Confidencial, koji otkriva pozadinu cijele priče kako je 23-godišnji lijevi bek na kraju završio u Londonu.

Reguilona je Zidane kratko trenirao u Realovoj B momčadi u isto vrijeme kada je njen član bio Luca Zidane, ali je potom posuđen Logronesu na početku szeone u kojoj je slavni Francuz promoviran u trenera A momčadi.

image
Luca Zidane
afp

Također je posuđen Sevilli na startu sezone 2019/20, Zidaneove prve po povratku na Santiago Bernabeu.

Kako Real na poziciji lijevog beka ima i Marcela i Ferlanda Mendyja, odluka je pala da se Reguilon proda nakon svega 22 nastupa u prvoj momčadi Reala.

Otkako je stigao u London Reguilon je za Tottenham nastupio sedam puta i upisao tri asistencije, a u međuvremenu je Luca Zidane završio u drugoligašu Rayo Vallecanu prošlog mjeseca nakon sezone na posudbi u redovima Racing Santandera.

image
NEIL HALL

Zanimljivo, Luca Zidane je skupio svega dva nastupa za Realovu A momčad, a u klupsku akademiju stigao je još 2004. godine kao šestogodišnjak.

Linker
20. travanj 2024 00:33