OSCAR DEL POZO/AFP
Realov kapetan otkrio kamo će?

Procurilo u medije: ‘Rekli su mi da će napraviti sjajnu momčad s Lionelom Messijem i sa mnom‘

Mundo piše o velikoj zabrinutosti u Madridu, kao i da su se u klubu okrenuli Torresu i Alabi
Piše: SNObjavljeno: 05. siječanj 2021. 15:00

Real Madrid ponudio je Sergiju Ramosu novi ugovor do ljeta 2023. godine, ali isti je kapetan 'Kraljeva' glatko odbio.

Ramosu aktualni ugovor istječe u lipnju i njegovi dosadašnji razgovori s predsjednikom Florentinom Perezom nisu urodili plodom. Iako su Ramosu 34 godine on i dalje igra sjajno, stup je Realove obrane i vođa na terenu i njegov potencijalni odlazak jako bi oslabio Realovu momčad.

PSG slovi kao jedan od najvećih interesenata za njegovo dovođenje, a pomisao na odlazak u redove momčadi s Neymarom i Mbappeom navodno ga jako privlači. Posebice jer u PSG-u neće štedjeti na njegovoj plaći, kako to rade u Realu gdje mu pokušavaju spuastiti plaću za 10%.

"Neću prihvatiti ponudu koju ste mi dali...a odsad ću slušati druge ponude. Netko iz PSG-a rekao mi je da će složiti sjajnu momčad sa mnom i Messijem", navodno je rekao Ramos Perezu prije utakmice protiv Elchea, kako izvještava Josep Pedrerol u programu El Larguera.

Vijest kako Ramos nije prihvatio produljenje s Realom glasno je odjeknula u španjolskim medijima.

Mundo tako piše o velikoj zabrinutosti u Madridu, kao i da su se u klubu okrenuli Pauu Torresu kao i Davidu Alabi kao potencijalnim zamjenama za kapetana. Deportes Cuatro pak piše da je glavni razlog spoticanja oko novog ugovora novac.

Kako bilo, nema sumnje da će potencijalni Ramosov odlazak iz Reala nakon više od 15 godina puniti medijske stupce, isto kao i budućnost Lionela Messija kojem na ljeto istječe ugovor s Barcelonom.

Tko zna, možda zaista dvojac završi zajedno u dresu PSG-a...

Linker
26. travanj 2024 06:26