Cristiano Ronaldo
 REUTERS/Sergio Perez / REUTERS
LA PRIMERA

PUKLA 'PETARDA' NA SANTIAGO BERNABEU! RONALDO ZABIO TRI KOMADA U DEMOLIRANJU SOCIEDADA Još jedna sjajna utakmica i za Hrvata, Luka upisao asistenciju

Piše: HinaObjavljeno: 10. veljača 2018. 23:53

Nogometaši madridskog Reala stigli su na treće mjesto ljestvice španjolskog prvenstva zahvaljujući 5-2 (4-0) domaćoj pobjedi protiv Real Sociedada u susretu 23. kola.

Susret je bio riješen već u 47. sekundi kada je Lucas Vazquez "načeo" mrežu gostiju, a posebno je plodno razdoblje za domaće bilo od 27. do 37. minute kada su postigli tri pogotka i tako stigli do prednosti od 4-0. Dvostruki strijelac bio je Cristiano Ronaldo (27, 37), a asistent za drugi gol bio mu je hrvatski reprezentativac Luka Modrić, dok je jedan gol postigao Kroos (34).

U nastavku se samo čekao kraj dvoboja, no u završnici su postignuta tri gola, a gosti su uspjeli ublažiti poraz preko Bautiste (74) i Illarramendija (83), dok je Ronaldo (80) postigao i svoj treći pogodak na utakmici.

screenshot goalsarena

OVDJE POGLEDAJTE GOLOVE

Luka Modrić igrao je do 63. minute za Real kada ga je zamijenio Mateo Kovačić.

Treći Real sada ima 42 boda, dva više od četvrte Valencije, a 10 manje uz utakmicu manje od drugog Atletica koji je ranije u subotu kao gost sa 1-0 (1-0) svladao Malagu. Jedini pogodak na utakmici postignut je već u prvoj minuti susreta, Anotine Griezmann svladao je domaćeg vratara nakon samo 39 sekundi igre.

Šime Vrsaljko igrao je čitavu utakmicu za Atletico.

Na vrhu je Barcelona, koja će u nedjelju ugostiti Getafe, sa 62 boda.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
04. svibanj 2024 09:50