REUTERS
TEŠKI TRENUCI ZA MOMČAD

RAKITIĆ NE MOŽE PREŽALITI ODLAZAK NA KLUPU, ALI JOŠ VIŠE BOLI ŠOK U ZADNJIM SEKUNDAMA 'Bio je to težak udarac, ovo boli!'

Piše: HinaObjavljeno: 03. prosinac 2016. 23:21

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić rekao je kako je htio i mogao napraviti više za Barcelonu protiv Real Madrida no da ga je trener izvukao iz igre kada je utakmica bila pod njihovom kontrolom.

"Htio sam napraviti puno više tijekom utakmice no to je bila trenerova odluka, a ja sam mu uvijek zahvalan kada mi ukaže povjerenje", izjavio je Rakitić koji je teren napustio u 60. minuti pri rezultatu 1-0.

Zamijenio ga je kapetan Andres Iniesta koji je zbog ozljede izbivao 40 dana s terena.

"Barem je Iniesta opet s nama. On je jedinstven igrač, izuzetno bitan za nas", napomenuo je.

Real Madrid je izjednačio u 89. minuti pogotkom braniča Sergija Ramosa glavom nakon što je slobodan udarac izveo Luka Modrić.

"Bio je to težak udarac jer smo imali utakmicu pod kontrolom i boli primiti gol u posljednjim trenucima. Odlazimo uzdrmani jer smo htjeli pobijediti i bili smo blizu. Trebalo je samo zatvoriti utakmicu", rekao je hrvatski vezni igrač.

"Iz praktično jedine prilike u drugom dijelu zabili su nam gol", dodao je.

Smatra kako igra i taktika nisu bili loši.

"Ne treba nas kritizirati. Ideja je bila jako dobra, kontrolirali smo El Clasico, bili smo blizu drugog pogotka... No prvenstvo je dugo, puno se stvari još može dogoditi", rekao je.

Vodeći Real Madrid ima 6 bodova više od drugoplasirane Barcelone.

Linker
20. travanj 2024 09:02