Rakitić bi opet volio igrati s Messijem

 -/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA -/Shutterstock Editorial/Profimedia
Neostvarena želja

Rakitić želi u jedan od najbogatijih klubova svijeta: ‘Ako im nedostaju veznjaci, mogu me nazvati sutra!‘

Hrvatski nogometaš je bio na pragu odlaska u Pariz dvije godine zaredom.
Piše: S.N.Objavljeno: 08. studeni 2021. 11:47

Svi nogometni putevi vode u PSG. Lako bi se moglo parafrazirati poznatu latinsku izreku kad se radi o nogometnim transferima posljednjih godina jer je pariški klub doveo mnoštvo velikih zvijezda predvođenih Lionelom Messijem, Kylianom Mbappéom i Neymarom. Da su samo njih trojica u klubu, to bi bio dovoljan mamac za ostale nogometaše koji smatraju da će s Parizom biti lakše doći do trofeja nego u drugim klubovima.

Jedan od onih koji ne bi imali ništa protiv dolaska u Pariz je i hrvatski nogometaš Ivan Rakitić koji je u intervjuu za beIN Sports rekao kako bi volio zaigrati za PSG.

"Ako PSG-u nedostaje neki veznjak Nasser ili Leonardo mogu me nazvati sutra", izjavio je Rakitić kroz šalu, ali onda ozbiljno dodao:

"Sve ono što je PSG napravio posljednjih nekoliko godina zaslužuje veliki respekt. Skidam kapu svima u klubu jer su narasli jako brzo, posebno jer su cijelo vrijeme pod velikim pritiskom. Volio bih da sam se priključio PSG-u, ali taj se transfer nije ostvario. Na kraju sam bio sretan što sam ostao u Barceloni."

Rakitić je posljednjim dijelom ove izjave odgovorio na pitanje o neostvarenom transferu u Pariz. Dva ljeta zaredom, 2018. i 2019., on je bio na meti PSG-a, a bila se spominjala i odšteta od 90 milijuna eura koje bi dobila Barcelonu. No, na kraju se to nije dogodilo, a Rakitić je ostao u Barceloni do 2020. kada se vratio u Sevillu.

"Zbog čega se taj transfer nije dogodio? Pa...bilo je više razloga, ali bio bih sretan da sam igrao u Parizu", zaključio je Rakitić.

Linker
28. travanj 2024 01:40