STUART FRANKLIN Afp
PIŠU ŠPANJOLCI

Rasplet iz snova za bivšeg dinamovca: Dani Olmo stiže odmah i oko njega se gradi nova Barcelona!?

Sergio Aguero zbog srčanih problema neće igrati tri mjeseca, a Barca ne može toliko čekati
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 04. studeni 2021. 08:35

Novo višemjesečno izbivanje Sergija Aguera tjera Barcelonu na ubrzavanje angažmana Danija Olma, piše španjolski Diario AS. Tri mjeseca mirovanja posljednja je liječnička prognoza za Aguera kojem je dijagnosticiran nepravilan rad srca, a Barcelona je u krizi i Camp Nou ne može čekati.

Blaugrana se mora pojačati, a Dani Olmo je "prvi pick". Nije to novost, poznato je da Xavi želi angažirati Olma kao jednog od svojih najjačih aduta u pokušaju povratka Barcelone prema vrhu španjolskog i europskog nogometa. Ali, je novost želja da se transfer realizira kao prvi posao trenera u dolasku, jer Olma se drži i kao najvećim favoritom sportskog direktora Mateu Alemanya.

Olmo je "A opcija" Barcelone, a ukoliko ne uspije angažman ofenzivca Leipziga, druga meta je Raheem Sterling koji sa Cityem nije produžio ugovor što ističe sljedećeg ljeta.

Olmo se prošlog vikenda u Bundesligi vratio u momčad Leipziga nakon ozljede zbog koje je izbivao mjesec dana. Protiv PSG-a u Ligi prvaka sinoć je odigrao posljednjih 15 minuta.

Linker
03. svibanj 2024 23:09