Real Madrid World

 Screenshot (YouTube)
ZABAVA I NOGOMET

Real Madrid gradi jedan od najspektakularnijih zabavnih parkova na svijetu. Objavljene prve fotografije

Iz samog parka ističu da će biti atrakcija svih vrsta
Piše: Niko MatičevićObjavljeno: 01. ožujak 2024. 19:38

U isto vrijeme kada se završavaju radovi na novom Santiago Bernabéu, na drugom kraju svijeta, Real Madrid radi na još jednom velikom projektu. Točnije, rade na vlastitom parku zabave - Real Madrid World.

Park se gradi na mjestu starog Bollywood parka, tako da je dio infrastrukture postavljen stoga bi se park trebao otvoriti 2025. godine, iako još uvijek nema potvrđenog datuma otvaranja. Park će, uvjeravaju, biti jedan od najspektakularnijih na svijetu zbog svoje tematike i atrakcija, koje će spajati brzinu i snagu najsuvremenijih zabavnih parkova s ​​jedinstvenošću da će to biti prvi park posvećen sportu i nogometnom klubu.

Radovi u parku idu dobrim tempom i neke od atrakcija već testiraju neki od djelatnika parka, otkrio je direktor operacija i atrakcija Real Madrid Worlda. Iz samog parka ističu da će biti atrakcija svih vrsta, od onih najpoznatijih do najbržih roller coastera, a sve s temom Madrida. "Čak će i stajanje u redu biti zabavno", kažu.

Real Madrid World u Dubaiju bit će prvi tematski park kraljevskog kluba na svijetu, ali vjerojatno ne i posljednji. Veliki san Florentina Péreza je izgraditi još jedan u Sports Cityju koji od prošle godine nosi njegovo ime i u kojem još ima slobodnih zemljišta. Zabavni park posvećen Real Madridu, manje od deset minuta od zračne luke i blizu grada, što bi ga nesumnjivo učinilo jednim od najatraktivnijih centara za odmor i turizam u gradu Madridu.

Linker
26. travanj 2024 07:24