JAVIER SORIANO Afp
ŽELE NOVOG BRAZILCA

Real Madrid krenuo po novog wunderkinda, Kraljevi nude 25 milijuna eura za tinejdžera koji će biti budućnost

Kraljevski klub zainteresiran je za dovođenje 17-godišnjeg desnog krilnog napadača
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 21. svibanj 2023. 10:26

Brazilci imaju važnu ulogu u Real Madridu. Vinicius Junior je jedan od najopasnijih krilnih napadača današnjice, sve bolji je i Rodrygo Goes, u obrani je važna karika Eder Militao.

Brazilska kolonija u španjolskoj prijestolnici mogla bi se uskoro povećati, jer je kraljevski klub zainteresiran za dovođenje 17-godišnjeg desnog krilnog napadača Matheusa Gonçalvesa, člana Flamenga.

Informaciju je objavio španjolski Fichajes, koji navodi kako bi mladić mogao preseliti u Europu uz odštetu od 25 milijuna eura.

Gonçalves je u Flamengu od 2018. godine, stigao je s 13 godina te je dosad upisao već 14 nastupa za prvu momčad, uz dva postignuta pogotka. Trener mu je bivši argentinski izbornik Jorge Sampaoli...

Kako to obično biva, nije Real jedini koji bi talentiranog Brazilca rado doveo u svoje redove. Tu su i Arsenal te Manchester City, no navodno su Madriđani trenutačno ipak u prednosti.

Real je ranije dogovorio dolazak 16-godišnjeg brazilskog ‘wunderkinda‘ Endricka iz Palmeirasa, koji će se kraljevskome klubu priključiti u lipnju 2024. nakon što navrši 18 godina.

Gonçalvesu će pak punoljetan postati 18. kolovoza ove godine...

Linker
19. svibanj 2024 19:15