Jude Bellingham

 SASCHA SCHUERMANN Afp
ŠPANJOLCI OTKRIVAJU

Real Madrid napravio ključan potez: Na pomolu zvučan transfer engleskog reprezentativca!

Mlada zvijezda već je u projekcijama kluba sa Santiago Bernabeua za godine koje dolaze
Piše: SNObjavljeno: 26. rujan 2022. 19:51

Ima tek 19 godina, a vrijedi jako mnogo, možda i ponajviše u nogometnom svijetu. Veznjak dortmundske Borussije i engleski reprezentativac Jude Bellingham trebao bi postati novi igrač madridskog Reala. Neće to biti još, treba za to pričekati ljeto sljedeće godine, ali da bi se čitava stvar mogla tako odviti, danas je postalo još jasnije.

Florentino Perez doveo je ovoga ljeta Aureliena Tchouamenija iz Monaca. Ispostavilo se, zamjena je to za brazilskog asa Casemira koji je otišao put Manchester Uniteda. Nećemo nagađati hoće li Bellingham biti nečija zamjena u sredini terena na Santiago Bernabeuu, ali predsjednik kraljevskog kluba jasno je poručio da će krenuti po njega...

Nije tajna da Real prati engleskog mladića već jako dugo, a imali su ga na "brzom biranju" i prije par mjeseci kada im je Tchouameni rekao da dolazi. Tko zna, možda bi se bilo i našlo mjesta za obojicu, ali u Realu su novac ipak htjeli dati za posao oko Kyliana Mbappea, koji je na koncu ipak propao. Ali, znakovit potez napravili su u Madridu. Naime, kako otkriva španjolski list Marca, Bellinghama i njegovog agenta zamolili su da ne potpisuje nikakav novi ugovor s Borussijom.

Zasad je mladić održao riječ, u cijelu situaciju uključio se i Liverpool koji bi Bellinghama jako rado vratio u engleski nogomet, a španjolski mediji napominju da čak trojici igrača iz Realova veznog reda na ljeto ističe ugovor. Nije to samo Luka Modrić, već su to i Toni Kroos, kao i Dani Ceballos. Marca već stavlja Bellinghama u budućnost veznog reda Reala kojeg će sačinjavati s Tchouamenijem, Camavingom i Valverdeom.

Linker
26. travanj 2024 17:51