ANDY BUCHANAN Afp
PRIPREMAJU SE ZA BUDUĆNOST

Real Madrid pronašao zamjenu za Tonija Kroosa, bacili oko na mladu zvijezdu koju žele i Liverpool i United

Kraljevski klub traži polako zamjene za ključne igrače koji su pred kraj karijere
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. rujan 2022. 07:26

Real Madrid je pronašao zamjenu za Tonija Kroosa, pišu španjolski mediji. Nakon što je Casemiro otišao zamijenio ga je Aurelien Tchouameni i kraljevski klub uopće ne izgleda loše ove sezone.

U španjolskim medijima se špekulira o tome kako Toni Kroos neće ostati u Realu, a neki idu toliko daleko da tvrde da se sprema u mirovinu od idućeg ljeta. Kroosu ugovor ističe baš na ljeto 2023. godine, a o novome još uvijek ne želi ni pregovarati.

U Realu se nadaju da će Kroos ostati barem još jednu sezonu, ali jednim okom traže i njegovu zamjenu za slučaj da odluči otići. Diario As piše kako je Real već našao igrača koji će zamijeniti Nijemca, a riječ je o brazilskom veznjaku Joaou Gomesu iz Flamenga.

Gomesa žele i Liverpool i Manchester United i definitivno uskoro dolazi u Europu nakon što je sa 21 godinom već upisao preko 100 nastupa za Flamengo. Prema Transfermarktu vrijedi 10 milijuna eura, no jasno je da će otići za nekoliko puta veći iznos.

S druge strane, Realu se ne žuri. Čak i da Kroos odluči otići iz kluba, vezni red neće biti u velikoj panici jer ostaju Fede Valverde, Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga i Dani Ceballos, a tu je i Luka Modrić kojem, kao i Kroosu, ističe ugovor, no naglasio je više puta da će novi prihvatiti ako mu bude ponuđen.

Linker
26. travanj 2024 02:10