MIGUEL RIOPA Afp
PROBLEM ZA EL CLÁSICO

Real na Barcelonu bez jedne od najvećih zvijezda, ali i bez Courtoisa. To za Modrića znači samo jedno

Rodrygo zbog ozljede neće konkurirati za subotnji El Clasico, tvrde španjolski mediji
Piše: SNObjavljeno: 23. listopad 2024. 12:28

Carlo Ancelotti imao je pregršt razloga za zadovoljstvo nakon velikog domaćeg preokreta protiv Borussije Dortmund u 3. kolu Lige prvaka.

U reprizi finala lanjske LP, Nijemci su imali 2:0 na poluvremenu, no domaćin je u drugom poluvremenu zabio čak pet golova i upisao veliku pobjedu. Kako god, Kraljevi nemaju puno vremena za slavlje, fokus je već prebačen na iduću utakmicu, derbi svih derbija - kultni El Clasico.

image
PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp

Real će u subotu ugostiti Barcelonu na Santiago Bernabeuu, no Ancelotti u toj utakmici neće moći računati na Rodryga. Brazilska zvijezda ozlijedila se pred kraj dvoboja s Borussijom, netom prije asistencije Vazquezu za 3:2, te španjolski mediji sada donose informaciju kako Rodrygo sigurno neće biti spreman za veliki dvoboj s Barcom.

Španjolci također navode da bi to konkretno trebalo značiti da će Luka opet zaigrati od prve minute, kao i susret protiv Borussije u kojem je igrao do 70. minute.

image
PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp

Kao da to nije bilo dovoljno, u srijedu ujutro je Ancelotti dobio nove loše informacije. Pouzdani Thibaut Courtois također se ozlijedio te će Real protiv Barce morati i bez njega. Andrij Lunjin je logična i već isprobana opcija.

Linker
24. listopad 2024 00:27