KHALED DESOUKI/AFP/PROFIMEDIA Khaled Desouki/afp/profimedia
CILJAJU VISOKO

Real nikad jači, ali zna se tko je prva violina u Madridu, zvijezda otkrila: ‘Svaki dan učimo od Luke Modrića‘

‘Imamo nevjerojatnu momčad i siguran sam da ćemo imati nevjerojatnu sezonu‘
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 01. kolovoz 2023. 12:57

Momčad Real Madrida i dalje se nalazi na pripremama u SAD-u gdje su u dosadašnje tri utakmice upisali trijumfe protiv Manchester Uniteda (2:0) i Milana (3:2), ali i poraz od Barcelone (3:0). Jedan od igrača koji je odigrao zapažanju ulogu u svim utakmicama francuski je veznjak Aurelien Tchouaméni koji je prošle sezone za 80 milijuna eura došao iz Monaca kako bi nadomjestio poziciju zadnjeg veznog koju je godinama držao Casemiro. Španjolci pišu kako Tchouaméni izgleda vrlo dobro na pripremama i blizu je onog izdanja kakvo je pružao prije dolaska u Madrid, a što je i sam potvrdio.

- Osjećam se dobro na terenu, želimo samo nastaiti igrati i napredovati svaki dan. Imamo nevjerojatnu momčad i siguran sam da ćemo imati nevjerojatnu sezonu!

Tchouaméniju će konkurenciju u veznom redu praviti Eduardo Camavinga, Fede Valverde i Jude Bellingham, ali i legendarni dvojac o kojemu 23-godišnjak ima samo riječi hvale.

- Mislim da imamo najbolji vezni red na svijetu, s legendama kao što su Luka Modrić i Toni Kroos. Učimo od njih svaki dan. Također imamo mlade talente kao što su Bellingham, Camavinga, Valverde, (Dani) Ceballos i ja. Izgledat ćemo dobro ove sezone.

Linker
08. svibanj 2024 07:57