KIobni sudar Lucasa Vazqueza i Busquetsa
 JAVIER SORIANO Afp
NOVI UDARAC

Real ostao bez još jednog teško ozlijeđenog igrača: Bio je u sjajnoj formi, ali sezona je za njega gotova

Ne znam kako ćemo završiti sezonu, fizički smo na samoj granici, priznao je Zidane nakon El Clasica
Piše: Ivan KneževićObjavljeno: 11. travanj 2021. 19:53

Poslije intenzivnog tjedna s bitnim utakmicama protiv Liverpoola u četvrtfinalu Lige prvaka i Barcelone u La Ligi, trener Real Madrida Zinedine Zidane je priznao da je njegova momčad na izmaku snaga i da im treba odmora za nadolazeće utakmice.

- Ništa se ne mijenja nakon ove utakmice. dug je put do kraja. Moramo se odmoriti nakon ovoga. Bile su to dvije teške utakmice nakon kojih nam definitivno treba odmora. Ne znam kako ćemo završiti sezonu, fizički smo na samoj granici - rekao je francuski trener.

- Sretan sam zbog igrača jer je ovo što oni rade vrlo je teško. I igrači koji igraju manje izađu na teren i obave svoj posao. Svi su jako predani - dodao je Zidane. Real Madrid trenutačno ima niz od 13 utakmica bez poraza kroz domaće prvenstvo i Ligu prvaka. Nakon reprezentativne su pauze odigrali tri utakmice u tjedan dana.

A El Clasico je Real Madridu donio bitna tri boda u utrci za titulu španjolskog prvaka, ali im je i uzeo jednu igračku ‘žrtvu’, točnije Lucasa Vazqueza. Španjolski reprezentativac, koji igra jako dobru sezonu, pretrpio je težak udarac i bio je prisiljen izaći već u prvome dijelu. Nakon sudara sa Sergiom Busquetsom je izvukao deblji kraj i zaradio ozljedu koljena.

Nakon obavljenih liječničkih pregleda Real je objavio da je Vazquez ozlijedio križne ligamente, te da se još ne zna koliko će točno pauzirati, ali za njega je ova sezona završena.

Linker
19. travanj 2024 08:04