-/ACTIONPLUS/PROFIMEDIA -/actionplus/profimedia
PADA VELIKI TRANSFER?

Real povukao jedan od najvažnijih poteza uoči zimskog prijelaznog roka - meta broj jedan je jasna!

Hit starih dobrih Beatlesa ‘Hey, Jude‘ mogao bi uskoro postati dio stalnog repertoara Santiago Bernabéua
Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 28. listopad 2022. 14:03

"Planeta Real Madrid" nikad ne spava, u utrobi stadiona Santiago Bernabéu i u tamošnjim uredima radi se 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Brazilske zvijezde Rodrygo (Silva de Goes) i Éder Militão postali su ponosni vlasnici španjolske putovnice, dobili su dvojno državljanstvo i to će Realu omogućiti nove akvizicije u zimskom prijelaznom roku u siječnju.

Meta broj jedan je mladi Englez Jude Bellingham. Rodrygo (21) i Militão (24) više neće službeno biti igrači izvan EU u redovima Reala, pridružili su se Viniciusu, koji je početkom rujna dobio dvojno državljanstvo i potpisao novi dugoročni ugovor s kraljevskim klubom.

Time su oslobođena sva tri mjesta u momčadi za igrače izvan EU-a i otvorene brojne mogućnosti potpisivanja ugovora s drugim igračima koji nisu iz EU-a. Propisi "La Lige", naime, dopuštaju samo tri nogometaša izvan EU u momčadi. Sada je konačno došao kraj dugom i dosadnom procesu, koji se otezao zbog pandemije koronavirusa. Trojica Brazilaca sada su konačno i Španjolci; sva trojica dobili su španjolske putovnice u razmaku od samo 53 dana. Instantno je aktualiziran interes za mladog engleskog tinejdžera, veznjaka Borussije Dortmund Judea Bellinghama.

Hit starih dobrih Beatlesa "Hey, Jude" mogao bi uskoro postati dio stalnog repertoara Santiago Bernabéua...

Linker
24. travanj 2024 21:43