AFP
BODOVI KAPAJU

Real preuzeo vrh Primere! Nova pobjeda za ‘kraljeve‘, Modrić odigrao gotovo cijelu utakmicu...

Bilo je 2:0 protiv Celte Vigo na otvaranju 2021. za klub iz Madrida
Piše: HinaObjavljeno: 02. siječanj 2021. 19:29

Španjolski nogometni velikan Real Madrid otvorio je 2021. godinu pobjedom protiv Celte Vigo sa 2-0 preuzevši vrh Primere.

Pitanje pobjednika je razriješio dvojac Lucas Vazquez i Marco Asensio koji su upisali po pogodak i asistenciju.

U šetoj minuti je zabio Vazquez na Asensiovo dodavanje, da bi u 53. minuti zamijenili uloge. Vazquez je asistirao, a Asensio svladao Rubena Blanca.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić odigrao je do 85. minute.

Real Madrid je ovom pobjedom preskočio gradskog suparnika Atletico na vrhu ljestvice, Real sada ima bod više, no Atletico ima čak tri utakmice manje.

U jednom od najvećih španjolskih nogometnih derbija Real Betis i Sevilla su odigrali 1-1, a hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić je za goste igrao drugo poluvrijeme.

Sevilla je povela, Betis je izjednačio, a potom imao jedanaesterac za potpuni preokret, no Bono je obranio udarac Nabilu Fekiru.

Trener Seville Julen Lopetegui startao je bez Ivana Rakitića i napadača Youssefa En-Nesyrija, a na početku drugog dijela obojicu je gurnuo u "vatru".

Samo tri minute kasnije gosti su poveli, a pogodak je postigao Suso. Betis je uzvratio u 53. minuti, a pogodak za 1-1 zabio je Sergio Canales iz kaznenog udarca. U 75. minuti Betis je dobio novi jedanaesterac, a premda je Canales bio u igri, pucao je Fekir, no njegov je udarac zaustavio Bono.

"Osjećam se kao da smo pustili da nam pobjegnu dva boda. Trebali smo povesti već u prvom poluvremenu nakon izvrsne predstave, a promašili smo i jedanaesterac," kazao je Betisov veznjak Loren Moron.

Sevilla se trenutačno nalazi na peto mjestu sa 27 bodova, osam manje od vodećeg Atletico Madrida.

Real Betis je deveti sa 20 bodova.

Linker
24. travanj 2024 13:30