INA FASSBENDER
TEŠKI DANI

Real trpi i nove udarce! Luka Jović se zarazio u Srbiji, Zidane tuguje zbog Ramosa: ‘Ne znam što ćemo..‘

Lider madridske momčadi nalazi se pred velikom odlukom u bogatoj karijeri
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. studeni 2020. 18:19

Napadač Real Madrida i srpski reprezentativac Luka Jović pozitivan je na koronu, objavio je službeno priopćenje Kraljevski klub. Suigrač kapetana Vatrenih Luke Modrića testirao se u petak ujutro, a navodno je do zaraze došlo na reprezentativnom okupljanju.

Jović će tako propustiti najmanje dvije utakmice s Realom, jednu u gostima protiv Villareala, a u drugu u Ligi prvaka protiv milanskog Intera.

image
ANDREJ ISAKOVIC

Trener madridskog sastava Zinedine Zidane pod pritiskom je i zbog potencijalnog odlaska kapetana i lidera momčadi Sergija Ramosa. Španjolskom braniču u siječnju istječe ugovor te ne treba ni napominjati da su za njega zagrizli brojni veliki klubovi.

"Naravno da svi u klubu priželjkujemo njegov ostanak. On je naš vođa i stalno to pokazuje. Nadam se da će se ta priča završiti na obostranu korist. Ne zanimaju me priče o Ramosu i reprezentaciji. On ima pravo igrati za nacionalnu momčad kada god poželi, premda nam nije drago kada su nam igrači ozlijeđeni. Raspored je iznimno loše osmišljen i ne vodi računa o zdravlju igrača. Zabrinut sam za svoje nogometaše. Ramos je igrao mnogo u zadnje vrijeme, moramo pronaći način da ga odmorimo. Iskreno, ne znam što ćemo s njim...", zaključio je Zidane s velikim dvojbama.

Real je nakon devet odigranih kola na 4. mjestu La Lige sa 16 bodova i utakmicom manje. Vodeći je Real Sociedad sa četiri boda više.

Linker
27. travanj 2024 02:04