Trent Alexander-Arnold

 PAUL ELLIS Afp
NASLJEDNIK CARVAJALA?

Real u novom problemu. Žele dovesti igrača od 70 milijuna eura, a on obožava - Barcelonu

‘Odrastao sam gledajući Messija i onu posebnu Barceloninu momčad s Iniestom, Xavijem...‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 09. listopad 2024. 20:52

Nije tajna kako je Trent Alexander-Arnold iduća meta Reala, pogotovo nakon teške ozljede koljena Danija Carvajala kojemu slijedi godinu dana stanke. Plan je naoko jednostavan, jednom od najboljih desnih bekova u nogometu na ljeto istječe ugovor s Liverpoolom, a to na Santiago Bernabeu žele iskoristiti i već na zimu s njim potpisati predugovor te ga u ljeto 2025. dovesti bez odštete.

Pritom će zanemariti i činjenicu kako je Alexander-Arnold sklon njihovom najvećem rivalu. Španjolski mediji pronašli su, naime, nekoliko njegovih intervjua u kojima se 26-godišnji Englez divi Barceloni!?

"Moj drugi najdraži tim to Barcelona", kazao je Alexander-Arnold u jednom razgovoru iz 2020., a u idućem podrobnije objasnio svoju sklonost Barceloni.

"Osjećam da u Barçi imaju iste vrijednosti i uvjerenja kao Liverpool. Vole dobivati ​​igrače iz svoje škole. Odrastao sam gledajući Messija i onu posebnu Barceloninu momčad s Iniestom, Xavijem, Henryjem, Eto‘oom", kazao je.

Na Anfieldu, međutim, ne žele čekati skrštenih ruku da im Real odvede igrača čija je vrijednost na Transfermarktu procijenjena na 70 milijuna eura, do kraja godine pokušat će dogovoriti produžetak suradnje s Trent Alexander-Arnoldom.

- Uvijek sam govorio da želim biti kapetan ovog kluba. To je moj cilj, nije u mojim rukama hoće li se to dogoditi. Želim biti igrač Liverpoola najmanje do kraja sezone - odgovorio je nedavno nogometaš na pitanje o svojoj budućnosti na Anfieldu.

Linker
09. listopad 2024 22:01