OSCAR DEL POZO Afp
MISTERIJ U MADRIDU

Real usred optužbi o silovanju ‘izbrisao‘ Mbappéa. Kraljevski klub povukao znakovit potez

Francuska zvijezda naknadno je izostavljena iz najnovije marketinške akcije
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 16. listopad 2024. 16:07

Real Madrid je u utorak lansirao novu liniju odjeće pod nazivom ‘Artist Pack‘ kojom nastoji promovirati rad svoje zaklade i njenog dobrotvornog rada.

Španjolski mediji primijetili su da ni na jednoj od promotivnih fotografija nema velike Realove zvijezde Kyliana Mbappéa, iako je Francuz bio na snimanju.

Potvrdio je to Jude Bellingham koji je na Instagramu objavio fotografiju sa snimanja na kojoj se nalaze on i Mbappé, no u međuvremenu ju je obrisao sa svog profila.

Španjolski mediji pišu kako je moguće da je Mbappé izostavljen iz ove marketinške akcije zato što švedska policija vodi istragu o navodnom silovanju u hotelu u Stockholmu, u kojem je prošlog četvrtka u svoje slobodno vrijeme boravio francuski napadač.

image
TT NEWS AGENCY VIA AFP/AFP/PROFIMEDIA

Mbappéovo ime se ne spominje u sklopu istrage, no švedski mediji odmah su povezali njegov boravak u hotelu s prijavom za navodno silovanje. Mbappé i njegov odvjetnik odbacili su takve tvrdnje, označivši ih kao ‘lažne vijesti‘.

Sportszone tvrdi da Mbappéov izostanak iz najnovije kampanje nema veze s događajima u Švedskoj, nego se radi u tome da je Mbappé pod ugovorom s Nikeom te da nije primjereno da se pojavljuje u Adidasovoj kampanji.

S druge strane, Eduardo Camavinga također je Nikeov maneken, no za njegovo sudjelovanje u ovoj akciji nije bilo prepreka.

Francuski RMC Sport je izvijestio kako je Mbappéovo okruženje ‘sigurno‘ da je Realov napadač predmet istrage. U tekstu se navodi kako su najbliži Mbappéovi ljudi mirni oko situacije, iako su svjesni da bi proces mogao biti vrlo dug i naporan, te dakako i štetan za njegov imidž u javnosti.

image
SAMEER AL-DOUMY Afp

Navodno silovanje dogodilo se u hotelu u Stockholmu u kojem je Mbappé odsjeo 10. listopada na kratkom odmoru. Lokalni mediji izvijestili su da je večerao u restoranu te da se potom s društvom uputio u jedan popularni noćni klub u švedskoj metropoli...

Linker
16. listopad 2024 17:27