Fran Garcia već je nosio dres Reala

 PRESSINPHOTO/DDP USA/PROFIMEDIA Pressinphoto/ddp Usa/profimedia
POTEZ IZ OČAJA

Real želi ispraviti veliku pogrešku: Jedan potez učinjen prošlog ljeta morat će skupo platiti

Na Bernabeuu traže pojačanje na poziciji lijevog bočnog, a izbor je pao na njihovog bivšeg igrača.
Piše: SNObjavljeno: 27. prosinac 2022. 12:07

Nije uobičajeno da veliki klub poput madridskog Reala na jednoj poziciji ima samo jednu opciju, a to je trenutno slučaj s ‘Kraljevskim klubom‘ i lijevim bočnim. Jedini nogometaš kojeg Carlo Ancelotti ima u svojim redovima, a da mu je to prirodna pozicija je Ferland Mendy. Na lijevom beku može igrati i David Alaba, ali njega talijanski trener više koristi kao stopera, isto kao i Nacha Fernandeza.

Zbog toga nije čudno da Real razmatra situaciju na tržištu kako bi se pojačao na toj poziciji, a španjolska Marca donosi kako je izbor pao na 23-godišnjeg Frana Garciju. On igra jako dobro ove sezone za Rayo Vallecano, zanimanje za njega su već pokazali drugi klubovi poput Seville, a cijena od desetak milijuna eura nije neki veliki problem za Real.

Ako bi došlo do njegovog angažmana, to bi bio još jedan slučaj u kojem je Real olako pustio svojeg nogometaša te ga kasnije kupio po većoj cijeni. Naime, Garcia je dijete madridskog kluba, prošao je sve mlade selekcije na Santiago Bernabeu te igrao za Realovu B momčad, Castillu, odakle je u ljeto 2022. otišao za Rayo Vallecano. Cijena mu je bila dva milijuna eura, a godinu i pol kasnije Real ga želi dovesti za višestruko veći iznos... Prema Transfermarktu, sadašnja vrijednost mu je odmjerena na osam milijuna eura.

Linker
23. travanj 2024 13:42