Hoće li Benzema i Mbappe surađivai u Realu kao što surađuju u reprezentaciji?

 FRANCK FIFE Afp
HOĆE LI SE OVO DOGODITI?

Realova ‘mašina‘ čeka Mbappea raširenih ruku: ‘Nas dvojica bi postigli dvostruko ili trostruko više golova‘

Francuski napadač igra jednu od najboljih sezona u svojoj karijeri, a nema ništa protiv dolaska mladog sunarodnjaka.
Piše: S.N.Objavljeno: 05. travanj 2022. 11:59

Hoće li Kylian Mbappe od ljeta igrati u madridskom Realu. Puno je onih koji misle da će biti tako, a neki to i priželjkuju poput Karima Benzeme koji mladog sunarodnjaka čeka na Santiago Bernabeu raširenih ruku.

"Volim igrati s Mbappeom u dresu reprezentacije i volio bih igrati s njim i u klubu. Vjerujem da bi nas dvojica postigli dvostruko ili čak trostruko više golova od mojeg ovosezonskog učinka. Odlično znamo što svaki od nas može napraviti pa imamo sjajnu povezanost u reprezentaciji. Na primjer, obojica volimo ići lijevo, ali nikada nećemo biti obojica tamo u isto vrijeme", rekao je Benzema za L'Equipe.

Francuski napadač je ove godine u odličnoj formi, a sjajno surađuje s Viniciusom Juniorom. Neki novinari tvrde da je Benzema djelovao na Brazilca koji ima najbolju sezonu karijere.

"Nisam ja naučio Viniciusa da igra nogomet, samo sam mu sugerirao da promjeni neke stvari. Prije je dolazio skroz naprijed i onda tamo razmišljao što će napraviti, a sada dolazi tamo s idejom da će postići gol ili napraviti ključno dodavanje. On je isti igrač kao i lani, samo ove godine donosi ispravne odluke. Više razmišlja, to je ono što sam ga ja naučio."

Benzema se osvrnuo i na oglede Lige prvaka koje Real igra protiv Chelseaja.

"Nema favorita. Pogledajte naše utakmice protiv PSG-a - mi smo možda bili favoriti uoči prve utakmice pa su oni pobijedili. Uoči druge, oni su bili ogromni favoriti pa smo mi prošli dalje. Chelsea je odlična momčad i mi ćemo pokušati sve da dođemo do pravog rezultata", zaključio je Benzema.

Linker
26. travanj 2024 21:51