Modrić ima novi BMW

 BMW/COVER IMAGES/INSTARIMAGES.COM/RICARDO LARREINA/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
LINIJA ZA NOVU SEZONU

Realovci dobili nove limene ljubimice: Modrić uzeo ‘mrcinu‘ od 180.000 eura, još jedan Hrvat čeka svoju jurilicu

Automobile će dobiti i nogometašice, kao i košarkaši među kojima je i naš Hezonja
Piše: SNObjavljeno: 26. rujan 2024. 12:29

Nogometaši Real Madrida ove će nedjelje na Wandu Metropolitano doći u novim novcatim limenim ljubimcima, piše Marca.

Kraljevi su uoči gradskog derbija dobili nove automobile klupskog sponzora BMW-a za sezonu 2024./2025. Mogli su odabrati jedan od pet ponuđenih modela. Od stopostotno električnih automobila u ponudi su bili iX2, iX, i5 i i7, dok je XM predstavljao jedini "plug-in hybrid" u izboru.

Trojac Bellingham, Mbappé i Vinicius, čiji inicijali (BMV) gotovo da tvore ime njemačkog proizvođača, izabrali su najjačeg (i naravno najskupljeg) među ponuđenima - BMW i7, luksuznu limuzinu (dugačak 5,4 metra) koja ima ni više ni manje nego 653 konjskih snaga, a čija je vrijednost 179.900 eura. Dok su Englez i Brazilac tek prvi put sjeli u svojeg novog limenog ljubimca, Francuz je već upoznat s performansima luksuznog automobila budući da mu ga je Real osigurao ljetos po dolasku u Madrid.

Luka Modrić odlučio se za "obiteljsku varijantu", odnosno XM model koji također ima 653 konjskih snaga te također vrijedi gotovo 180.000 eura.

image

Modrić ima novi BMW

BMW/COVER IMAGES/INSTARIMAGES.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Marca napominje da će u okviru prakse proteklih godina nove automobile dobiti i nogometašice Reala, kao i košarkaši među kojima je i naš Mario Hezonja.

Linker
26. rujan 2024 16:16