Gavi i Robert Lewandowski

 GONGORA Nurphoto Via Afp
ALARM NA CAMP NOU

Realovci slave poraz Barcelone, u javnost procurila prepiska s Whatsappa, dio zvijezda ismijao Katalonce

Atmosfera u Madridu sinoć je naglo živnula nakon poraza najljućeg rivala
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 27. veljača 2023. 17:05

Nakon poraza Barcelone kod Almerie naglo se podiglo raspoloženje svlačionice Reala koje je splasnulo poslije remija u gradskom derbiju protiv Atletica. Istina zaostatak za najvećim rivalom i dalje je iznosi velikih sedam bodova na još 15. kola do kraja sezone, ali na Santiago Bernabeu vjeruju kako prvenstvo nije izgubljeno.

Prema pisanju španjolskih medija WhatsApp grupa u koju su uključeni igrači Reala naglo je živnula nakon poraza Barcelone u posljednjem prvenstvenom kolu. Poruke su, prenose, bile vesele, a nekoliko ih je ismijavalo najvećeg suparnika. Real je s porazom Barcelone dobio kakvu-takvu nadu, a istovremeno na Nou Campu zvoni alarm. Čini se ne toliko zbog poraza koliko zbog načina na koji se dogodio. Xavi je bjesnio i upozoravao kako bi loše utakmice poput one protiv Almerie mogle njegovu momčad koštati naslova prvaka.

- Ovo je bila naša najgora utakmica sezone. Jako sam ljut. Nismo bili na utakmici. Danas nema isprika. Nismo zaslužili pobjedu i moramo preuzeti odgovornost. Nedostajalo nam je strasti... Ako sada ne promijenimo mentalni čip, to će nas koštati naslova - kazao je trener Barceone.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘

‘Ne pamtim da se ovo ikada dogodilo Hajduku u derbiju. Dva su velika problema bila jasno vidljiva‘. Tim

riječima je Ilija Lončarević počeo analizu onoga što se događalo u nedjelju na Maksimiru u dvoboju

između Dinama i Hajduka. Ostatak analize te utakmice, ali i svega onoga što se događalo u 23. kolu

SuperSport HNL pogledajte u cijelom podcastu ‘VAR soba‘:

Linker
05. svibanj 2024 01:08