Prosinečki je u karijeri igrao i za Real i za Barcelonu

 FRANCK FIFE/AFP/PROFIMEDIA Franck Fife/afp/profimedia
UOČI EL CLASICA

Robert Prosinečki otkrio: ‘Igrači Reala i Barcelone su pušili cigarete, ali samo ja se nisam skrivao‘

Hrvatski nogometaš igrao je u dresu oba španjolska velikana
Piše: SNObjavljeno: 18. ožujak 2023. 12:22

Nogometni svijet željno iščekuje novi ‘El Clasico‘ koji bi mogao i definitivno odlučiti ovogodišnje španjolsko prvenstvo. Barcelona dočekuje Real na Camp Nou, utakmica se igra u nedjelju s početkom u 21 sat, a katalonska momčad trenutno ima 9 bodova prednosti nad svojim najvećim suparnikom. Do kraja sezone ostalo je još 13 kola, ali jasno je kako bi prednost Barcelone u slučaju sutrašnja pobjede bila nedostižna.

Španjolski mediji se, naravno, u velikoj mjeri bave najavom ove utakmice. Tako je Marca podsjetila na 31 nogometaša koji su nastupali za oba kluba. Jedan od njih je i Robert Prosinečki koji je od 1991. do 1994. bio član Reala dok je u sezoni 1995./96. nosio dres Barcelone.

"Moj prelazak iz Reala u Barcelonu nije bio kontroverzan koliko je bio Figov jer sam ja bio jednu sezonu na posudbi u Oviedu prije dolaska na Camp Nou. Ozljede su me spriječile da igram kako sam želio, ali ostao sam prijatelj s igračima iz oba kluba", rekao je Prosinečki za Marcu te ispričao zanimljivu anegdotu:

"Igrači iz oba kluba su, poput mene, pušili cigarete. Razlika je samo u tome što se ja nisam skrivao poput ostalih pa sam svojim pušenjem privlačio veću pozornost", istaknuo je Prosinečki.

Linker
19. travanj 2024 03:19