RONNY HARTMANN Afp
KAKVA PORUKA LEGENDE

‘S ovom momčadi Barcelona je prvak! Vidjet ćemo hoće li se sad smijati u Realu, on im je već zabio 4 komada‘

Dolazak Roberta Lewawandowskog u redove Barcelone jedna je od glavnih tema španjolskih medija
Piše: SNObjavljeno: 18. srpanj 2022. 07:51

Nije ni čudno, Katalonci su osigurali dolazak neumoljivog golgetera, čovjeka koji redovito isporučuje golove u suparničku mrežu. Legendarni bivši nogometaš Barcelone Hristo Stoičkov, oduševljen je dolaskom poljskog napadača.

"Barceloni su bili potrebni golovi i Robert je sjajno pojačanje, on je sjajan strijelac. S ovom momčadi Barcelona će osvojiti španjolsko prvenstvo, mogu to odmah reći", hrabro je ispalio Bugarin koji je u Miamiju posjetio Barcelonin trening.

"Lewandowski donosi puno sjajnih karakteristika i to ne samo u šesnaestercu. On se puno kreće i obavlja velik posao. Uz Lewandowskog sada imamo Aubu (Aubameyang), Ansua, Ferrana Torresa, Dembele je upravo obnovio. Zaista cijenim sjajan posao Jana i Jordija Cruyffa", dodao je Stoičkov, koji je imao i poruku za Real Madrid, najvećeg Barceloninog rivala.

image

Robert Lewandowski

CHRISTOF STACHE Afp

"Dok je bio u Dortmundu Lewandowski je Realu zabio 4 komada. Vidjet ćemo hoće li se sada nastaviti smijati."

Najkritičniji je Stoičkov bio prema Ousmaneu Dembeleu, koji je bio na izlaznim vratima kluba, da bi na kraju ipak potpisao novi ugovor.

"Uvijek sam govorio da ima puno kvalitete. Koštao je 150 milijuna eura, ali je bio toliko ozlijeđen i u četiri godine nije ništa naučio. Vidjet ćemo hoće li se probuditi jer kvalitetu ima", zaključio je Stoičkov.

Linker
11. prosinac 2023 20:51