REUTERS/Vincent West
10-0 U DVIJE UTAKMICE

'SIGURNA SAM DA ĆE SVI IMATI IZRAZ LICA KAO LUKA' Supruga Modrićevog suigrača potvrdila sretnu vijest, a kapetanu stižu same pohvale

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. studeni 2019. 17:01

Nogometaši Real Madrida spojili su dvije super uvjerljive pobjede prošlog tjedna. Nakon 6:0 slavlja protiv Galatasaraya u Ligi prvaka pobijedili su u gostima kod Eibara sa 4:0 u susretu u kojem je vrlo dobru partiju pružio kapetan Vatrenih Luka Modrić.

On je namjestio Federicu Valverdeu gol za 4:0 u 61. minuti, a Marca je jednom rečenicom dobro dočarala njegovu igru.

"Hrvat je podsjetio zašto je 2018. godine osvojio Zlatnu loptu s iznimno odigranih prvih 45 minuta", stoji u njihovom komentaru.

Zanimljiv je komentar nakon susreta, a vezan uz Modrića dala Mina, supruga mladog 21-godišnjeg Realovog Urugvajca Valverdea. On se odnosi na način proslave Valverdeovog gola. Naime, Urugvajac je isti proslavio stavljanjem palca u usta, kao posvetu svom prvom djetetu koje je na putu.

"Sigurna sam da će svi imati isti izraz lica kao Luka", napisala je kratko Mina na svom Instagram profilu, koja očito nije sve bližnje obavijestila da je u blaženom stanju.

Mir se tako vratio u redove Reala uoči reprezentativne stanke, a 'Kraljevi' nisu primili gol u zadnjih pet službenih utakmica.

Linker
04. svibanj 2024 22:21