Gareth Bale (desno) protiv obrane Villarreala

 JOSE JORDAN Afp
POVRATAK OTPISANOG

Sjećate li se njega? Veliko iznenađenje u prvoj postavi Reala, zaboravljeni igrač bio jedan od najboljih

Iako djeluje kao da ga za nogomet i nije baš previše briga, zaigrao je za Real nakon 167 dana
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 12. veljača 2022. 23:04

Madridski Real nije se uspio vratiti na plus šest ispred Seville, 'Kraljevi' su se u Madrid iz Villarreala vratili s bodom (0:0). No, najveće iznenađenje bio je čovjek kojega je Carlo Ancelotti 'gurnuo' u Realovih startnih 11, on je Velšanin, Gareth Bale, ako ga se sjećate.

Da, Bale koji zadnjih mjeseci više puni medijski prostor svojim ponašanjem, kojim odaje dojam kao da ga za Real i nogomet i nije baš previše briga, zaigrao je za Real nakon 167 dana.

Zadnji put je bio na terenu u pobjedi protiv Betisa (1:0) još 28. kolovoza. Najbolje od svega jest da je Bale bio i najopasniji Realov igrač, ali mu je Villarrealov vratar Rulli dva ili tri puta sjajno obranio pokušaje. Luka Modrić počeo je na klupi, ušao je umjesto Valverdea u 78. minuti.

Inače, bio je to 'rijetko' neobičan remi, naime, tek peti put u svojoj povijesti Real je s nekim klubom odigrao dvaput po 0:0 u istoj ligaškoj sezoni. Zadnji put dogodilo se to u sezoni 1992./93. kad je oba puta 0:0 Real odigrao protiv Sportinga iz Gijona. Prije toga, protiv Racinga Santander (1931./32.) te Deportiva i Zaragoze u istoj sezoni 1972./73.

image
JOSE JORDAN Afp

Linker
19. svibanj 2024 04:55