LLUIS GENE Afp
ŽESTOKA PALJBA

Skandalozne optužbe iz Madrida: ‘Dvojica sudaca imali su jasnu misiju, izbaciti Real iz utrke za naslov!‘

‘S De Burgosom Bengoetxeom kao sucem moramo igrati protiv 12-orice‘
Piše: SNObjavljeno: 22. ožujak 2023. 07:42

Na Realovoj klupskoj televiziji žestoko su kritizirali glavnog suca El Clasica Ricarda De Burgosa Bengoetxeu. Tako je objavljen četverominutni prilog u kojem se seciraju odluke koje su bile na štetu madridske momčadi u derbiju protiv Barcelone.

Isti je Barcelona pobijedila s 2:1 i odjurila na 12 bodova prednosti 12 kola prije kraja sezone.

"Ništa nas više ne iznenađuje kod suca koji uvijek oštećuje Real svojim odlukama. To smo već znali. S De Burgosom Bengoetxeom kao sucem moramo igrati protiv 12-orice", naveli su na Realovoj televiziji, uz objašnjenje da je De Burgos Bengoetxa surađivao sa svojim vjernim štitonošom u VAR sobi Cesarom Sotom Gradom a sve s ciljem da bi udaljili Real od borbe za naslov prvaka.

image
LLUIS GENE Afp

Na Realovoj televiziji ističu da je Sergi Roberto trebao dobiti žuti karton već u 15. minuti nakon prekršaja nad Nachom, da je nakon pola sata igre sudac prešutio žuti karton Robertu Lewandowskom, a tvrde da utakmicu na terenu zbog silnih prekršaja nije smio završiti niti Gavi.

"Dvojica sudaca imali su jasnu misiju, izbaciti Real iz utrke za naslov, a De Burgos i Soto Grado tu priliku nisu htjeli propustiti. U 81. minuti Asensio je zabio gol koji je poništen zbog navodnog zaleđa. U VAR sobi su ovakvu odluku opravdali povlačeći linije centimetar ovdje, centimetar ondje, kako im je odgovaralo", objavljeno je u spomenutom videu u kojem se zaključuje da ni pobjednički gol Francka Kessiea nije smio biti priznat zbog ranijeg prekršaja Lewandowskog nad Carvajalom u akciji koja je prethodila golu.

Linker
23. travanj 2024 03:23