Luka Modrić je bio na meti kritika nakon teškog poraza Reala u El Clasicu

 JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Jose Breton/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
POHVALIO I XAVIJA

Slavni Španjolac stao u obranu Modrića i Ancelottija: ‘Kad su razbili PSG je bilo sve dobro...‘

Vicente Del Bosque je stao u obranu Realovih zvijezdi nakon teškog poraza u El Clasicu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. ožujak 2022. 16:32

Barcelona je prije nekoliko dana u El Clasicu pregazila Real Madrid u najvećem španjolskom derbiju. Xavijeva ekipa je totalno dominirala u El Clasicu, a španjolski mediji su nakon te utakmice u kojoj su Katalonci slavili s 4:0 sasuli paljbu po najvećim Realovim zvijezdama.

Najviše kritika dobio je trener Carlo Ancelotti koji je Luku Modrića stavio na poziciju lažne devetke, a kritike nisu zaobišle ni kapetana Vatrenih i njegovog kolegu u veznom redu Tonija Kroosa. O svemu se sada oglasio i slavni španjolski trener Vicente Del Bosque koji je stao u obranu igrača i trenera Reala.

"Najlakše je kriviti Ancelottija ili Modrića i Kroosa. To su fenomenalni igrači koji su godinama bili odlični za Real, a čim se ne odigra dobro, oni su proglašeni krivcima. Kad su razbili PSG je bilo sve dobro... No, to je nogomet. S druge pak strane, Real ima ogromnu prednost u La Ligi i neće je prosuti, ali onda će svi reći da je za Real normalno da stalno bude prvak", rekao je De Bosque pa u nastavku pohvalio i Xavija pred kojim je velika trenerska karijera:

"Pred njim je fantastična budućnost. On ima potencijala da postane novi Guardiola", zaključio je Španjolac.

Del Bosque je u mirovini od 2016. godine, a u trenerskoj karijeri je vodio Real Madrid, Bešiktaš, Cadiz i španjolsku nogometnu reprezentaciju.

Linker
20. travanj 2024 10:27