Marcelo i Isco još nemaju nove klubove nakon što su im istekli ugovori s Realom

 LLUIS GENE Afp
TEŠKO LJETO

Slobodni pad dvojice dugogodišnjih igrača Reala: Ancelotti ih otpisao, ne mogu dobiti pravu ponudu...

Obojici je istekao ugovor s ‘Kraljevskim klubom‘, ali još uvijek nisu pronašli nove klubove...
Piše: SNObjavljeno: 04. kolovoz 2022. 14:13

Krajem prošle sezone završile su epizode dva poznata igrača u Real Madridu. Nakon što su im istekli prošli ugovori, Marcelo i Isco od uprave ‘Kraljevskog kluba‘ nisu dobili nove. Carlo Ancelotti ih nije trebao na Santiago Bernabeu, ali s obzirom na njihovu reputaciju očekivalo se da brzo nađu nove angažmane. No, to se nije dogodilo.

Ni Marcelo ni Isco još uvijek nemaju nove klubove, a španjolska Marca tvrdi kako niti jedan od njih još uvijek nema konkretne ponude. Brigu oko Iscove karijere vodi superagent Jorge Mendes, ali izgleda kako je njemu važnije naći novi klub Cristianu Ronaldu jer većih ponuda za Isca nema.

Španjolski mediji su spominjali zanimanje Seville i Betisa, ali nije prošlo dalje od prvotnog ispitivanja snaga. Zanimanje je pokazala i Roma, ali Josea Mourinha je ohladila Iscova želja za plaćom od oko 10 milijuna eura godišnje. Veznjak želi i igrati u klubu koji nastupa u Europi, pa je i to otežavajući faktor za pronalazak njegovog novog kluba.

Što se Marcela tiče, on je iz Reala otišao nakon provedenih 15 godina na Santiago Bernabeuu, ali s 34 godine još uvijek želi igrati nogomet. Zanimanje za njega su pokazali Valladolid, Lyon, Milan, Fluminense ili Fenerbahce, ali Brazilac još uvijek nije donio odluku gdje bi želio provesti prvu sezonu nakon odlaska iz Reala.

Marca tvrdi kako niti on nije dobio niti jednu ponudu koja bi ga financijski zadovoljila, ali da je, za razliku od Isca, spreman spustiti svoja očekivanja...

Linker
18. travanj 2024 13:25