GABRIEL BOUYS
JOŠ I TO...

Šok za šokom u Barceloni: Nakon poraza strepe za Piqueovo koljeno, još jedan član udarne postave - out!

Ako je stanje s Piqueovom ozljedom ozbiljno, bit će to veliki udarac za ionako poljuljani sastav.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. studeni 2020. 08:40

Ne samo što su izgubili u derbiju 10. kola Primere od madridskog Atletica, to nije bio jedini problem za momčad Barcelone. Lako će "preživjeti" i to što su ovog časa već devet bodova udaljeni od madridskog dvojca koji je na čelu ljestvice. No, što će biti ako se ozljeda rutinera Gerarda Piquea pokaže ozbiljnom?

Sinoć je dakle, u 62. minuti utakmice došlo do toga da je Angel Correa naletio na njegovo desno koljeno. Morao je Pique tada izaći, a svi su s nestrpljenjem očekivali prve informacije o težini ozljede. Najavili su iz kluba da će se oglasiti tijekom jutra. Još nisu, ali po izvještajima španjolskih medija dojam je da se ipak ne radi o ozbiljnom problemu već da je riječ samo o iščašenju, da ništa nije puklo.

Pique je napustio teren samostalno, na nogama, ali se već u trenutku njegovog ateriranja na travu moglo pretpostaviti da je bilo jako bolno ono što mu je prethodio. Start Coree sudac Munuera nije kaznio javnom opomenom, a mogao je...

Da stvar bude još gora, nakon utakmice je potvrđena i ozljeda Sergija Roberta koji je mogao odigrati do kraja, ali i njemu se zbog problema s kvadricepsom prognoziraju dva do tri tjedna stanke.

Linker
20. travanj 2024 08:08