Slavlje nogometaša Valencije

 JOSE JORDAN Afp
NOGOMETNI FESTIVAL

Šou na jedinoj utakmici Liga petice: 7 golova, veliki preokret i težak udarac za zadnju momčad Primere!

U utakmici s pregršt prilika dogodio se novi poraz Levantea koji je i dalje bez pobjede ove sezone
Piše: HinaObjavljeno: 20. prosinac 2021. 22:59

U posljednjoj utakmici 18. kola španjolske Primere, u gradskom derbiju, Valencia je u ogledu sa čak sedam golova pobijedila Levante s 4-3.

U utakmici s pregršt prilika na obje strane dogodio se novi poraz Levantea koji je i dalje bez pobjede ove sezone (osam remija i deset poraza). Levante nije uspio osvojiti bod(ove) premda je igrao jako dobro i vodio 2-0.

U 21. minuti je Campana zabio za 1-0, a odmah nakon toga, u 24. minuti, Roger Marti je povećao na 2-0 domaćina. No, na samom kraju prvog dijela Goncalo Guedes je smanjio na 1-2.

Na startu drugog poluvremena Levante je bio milimetrima blizu povećanja vodstva na 3-1, ali Valenciju je spasio okvir vrata, a iste minute, na drugoj strani, Carlos Soler je izjednačio na 2-2 realiziravši jedanaesterac.

Do kraja utakmice strijelci Valencije (Soler i Guedes) zabili su još po jedan pogodak i time kreirali preokret i slavlje svoje momčadi. U prvoj minuti sudačke nadoknade Bardhi je smanjio na 3-4, ali vremena za nešto više Levantea nije bilo.

S ova tri boda Valencia je preskočila Barcelonu te je trenutačno sedma na ljestvici. Levante je posljednji te ima šest bodova manje od pretposljednjeg Cadiza.

Primera, 18. kolo:

Levante - Valencia 3-4 (Campana 21, Rogert Marti 24, Bardhi 90+1 / Guedes 44, 85, Soler 50-11m, 72)

Linker
26. travanj 2024 09:03