AFP
OCJENE NAKON DEBAKLA

ŠPANJOLCI NAKON ŠOKANTNIH PORAZA OŠTRI PREMA VATRENOM DVOJCU, A POSEBNO PREMA HRVATSKOM MAESTRU 'Luka se mučio i gušio igru u sredini'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. veljača 2020. 14:07

Španjolski velikani doživjeli su pravi šok nakon što su se već u četvrtfinalu oprostili od najtecanja u Kupu. Za prvu senzaciju večeri pobrinuo se Real Sociedad koji je sa 4-3 kao gost svladao Real Madrid, dok je Barcelona na gostovanju kod Athletic Bilbaoa pala u sudačkoj nadoknadi (1:0).

Hrvatski reprezentativni veznjak Ivan Rakitić igrao je za Barcelonu do 69. minute, dok je Luku Modrića Zinedine Zidane uveo u drugom poluvremenu ne bi li okrenuo utakmicu.

Obojica su ovog puta odigrali slabije partije, a posebno je kritična Marca bila prema Modriću za kojeg kaže kako 'je bio prvi potez Zidanea da okrene utakmicu, posebno nakon užasnog prvog dijela. Mučio se Luka u sredini terena. Nije uspio podići momčad već se međusobno gušio s Tonijem Kroosom u nastojanju da dođu do čuda.

Kada je Ivan Rakitić u pitanju Marca je bila kratka:

- Teško je dolazio do lopti, a uglavnom ih neprecizno dijelio. Bila je to loša utakmica za Hrvata, zbog čega je u konačnici bio i zamijenjen.

Linker
06. svibanj 2024 09:11