Luka Modrić izvodi korner protiv Celte

 Alberto Gardin/ipa Sport/ipa-a/pa Images/profimedia
‘NEMOJ IĆI, PRIJATELJU‘

Španjolci oduševljeni Modrićem: ‘Genij iz Zadra je održao lekciju. WhatsApp mi je pun ovih poruka‘

‘Čak 73.644 navijača koji su ispunili Bernabeu je ustalo kako bi skandiralo ime Hrvata‘
Piše: SNObjavljeno: 10. ožujak 2024. 23:11

Luka Modrić je odigrao još jednu sjajnu utakmicu u dresu Real Madrida. U pobjedi od 4:0 nad Celtom u 28. kolu španjolske La Lige, hrvatski je kapetan sudjelovao kod dva gola svoje ekipe i proglašen je igračem utakmice, a SofaScore ga je ocijenio s visokih 9.7 iako nije imao gol ni asistenciju čije je postao prvi igrač kojem je to uspjelo.

Luka je sjajnom izvedbom još jednom zadivio Španjolce koji ne prestaju s hvalospjevima na njegov račun. Španjolski AS mu je posvetio dva teksta.

"Modrić još uvijek ima puno stranica za ispisati u Madridu. Hrvat je predvodio napade Reala, bio je na visini zadatka u obrani i radio je razliku na terenu. Svaki korner koji je izveo bio je poslastica za napadače Bijelih. Nervira to što netko još uvijek sumnja u njegov doprinos", piše AS u tekstu pod naslovom ‘Modrićeve poslastice‘ pa nastavlja:

image
Alberto Gardin/ipa Sport/ipa-a/pa Images/profimedia

"Ne trebate stisnuti gas da pokažete svoj talent i poboljšate suigrače. Čak su i njegove obrambene poslastice pomogle suigračima da poprave svoje greške. Glavni protagonist je bio Modrić. Opasnost koju je proizveo nakon kornera kod prva dva gola Bijelih pokazala je njegovu tehniku, a Rüdiger je sjajno pratio let njegove lopte."

"Čista emocija. Čisti osjećaj. Navijači ga obožavaju. Modrić je Petar Pan. I dalje je desetka"

AS je Modriću posvetio i tekst pod naslovom ‘Klinika Luke Modrića‘.

"Otkako je dva sata prije utakmice potvrđeno da je Modrić u prvih 11, moj WhatsApp se napunio porukama ljudi koji su iskazivali oduševljenje što će ga gledati od početka. Hrvat je puno više od velikog nogometaša. On je ikona Bernabeua, jedina Zlatna lopta u ovoj ekipi i igrač koji i dalje radi razliku. Njegova sjajna utakmica bila je okvir za sve. Napravio je sve i svašta i to bez ijedne greške, a održao je i lekciju kako treba izvoditi kornere", piše autor teksta pa dodaje:

image
PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp

"Prvi gol došao je nakon savršeno izvedenog kornera od strane genija iz Zadra. Rüdiger, taj bizon u kopačkama, glavom je isprovocirao antologijsku obranu Guaita, a na odbijancu je bio Vinicius i otvorio susret nakon dva odbijanca. Drugi gol uslijedio je nakon još jednog kornera Modrića koji je omogućio Rüdigeru da uđe poput stada bizona i raznese protivničku prečku. Golman nije mogao spriječiti da lopta udari njegova leđa i mirno uđe u gol. Berlinski je zahvalno trljao Modrićevu kopačku. Vrhunac je bila 83. minuta. Zamjena. Kroos za Modrića. Legenda za legendu. Čak 73.644 navijača koji su ispunili Bernabeu je ustalo kako bi skandirali ime Hrvata. Čista emocija. Čisti osjećaj. Navijači ga obožavaju. Modrić je Petar Pan. I dalje je desetka. Nemoj ići prijatelju. Luka, ostani!", zaključio je autor teksta.

Linker
03. svibanj 2024 11:49