REUTERS/Sergio Perez
JEDINICA U PROBLEMIMA

ŠPANJOLCI OTKRILI PRAVI RAZLOG MISTERIOZNOG POTEZA ZINEDINEA ZIDANEA Jedan od najboljih vratara svijeta pati od ozbiljnog psihološkog problema?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. listopad 2019. 01:39

Što se zapravo dogodilo s Thibautom Courtoisom, prvim Realovim vratarom u utakmici Lige prvaka protiv Club Bruggea?

Zinedine Zidane je prvog vratara zamijenio na poluvremenu kod vodstva Club Bruggea 2:0, a Courtois je ispraćen zvižducima s tribina. Na presici nakon susreta Zidane je bio misteriozan oko razloga njegove zamjene. Samo je rekao da je imao problema zbog kojih je kasnije propustio i sve momčadske treninge. Medijski se nagađalo da je imao želučanih problema, a Realova liječnička služba kasnije je otkrila pravi problem.

Iako nije službeno objavljeno, neki španjolski mediji navode: Courtois pati od ansioznog poremećaja, inače psihološkog problema čiji su fizički simptomi vrtoglavica i želučane smetnje. Belgijskom je čuvaru mreže bilo loše u toj mjeri da ga je autom sa stadiona morao odvesti otac.

Kako stvari stoje Courtois neće konkurirati za subotnju utakmicu protiv Granade, drugoplasirane momčadi španjolskog prvenstva.

Zidane ima puno povjerenje u Courtoisa, ali Belgijanac se nalazi na udaru navijača koji su očito pridonijeli njegovim smetnjama...

Linker
20. travanj 2024 19:09