ALESSIO MORGESE Dppi Via Afp
LUKIN UVJET

Španjolci otkrivaju: ‘Modrić je od Reala tražio samo jednu stvar, nije htio biti pokvarena igračka‘

Hrvatski maestro ovim je potezom oduševio i još jednom dokazao kakva je veličina
Piše: SNObjavljeno: 27. rujan 2021. 15:33

Luka Modrić u svibnju je produžio ugovor na još godinu dana, a njegova uloga u Real Madridu danas je ponovno postala tema u španjolskim medijima.

Španjolski El Español tako je jedan svoj članak posvetio upravo hrvatskom maestru i u istom otkrio kako je Luka pred potpisivanjem novoga ugovora postavio samo jedan jedini uvjet.

"Tražio je samo jednu stvar - da ostane važan igrač. Hrvat nije htio postati pokvarena igračka. Odbio je da bude jedan od onih koji će samo imati dobar ugovor u klubu poput Real Madrida", piše El Español koji se usput prisjetio i jedne Modrićeve izjave:

"Sve dok se osjećam kao važan igrač Reala, volio bih ovdje i ostati. Jednom kada to više ne bude slučaj, potražit ću nove izazove", govorio je Luka.

image
MIGUEL MEDINA Afp

Kao član 'Kraljevskoga kluba' Modrić je odigrao 396 utakmica te pritom upisao 28 pogodaka i 62 asistencije.

U momčadi Carla Ancelottija, Luka je i s 36 godina na leđima jedna od ključnih Realovih figura. U ovoj je sezoni zasad propustio tri utakmice, no dvije zbog fizičkih probleme, a jednu zbog, kako navodi El Español, "tehničke odluke".

"Sve ukazuje na to da će ove sezone imati nešto manje nastupa nego prošle. No to je manje-više pod kontrolom i činjenica je da će zadržati vodeću ulogu u veznom redu Real Madrida", ističu Španjolci uz dodatak da će Real uskoro morati pronaći njegovog nasljednika, a mnogi ga vide u Eduardu Camavingi i Marcu Asensiju koji doduše zna zaigrati i na krliu te u malo više napadački orijentiranoj ulozi.

image
JOSE JORDAN Afp

Linker
25. travanj 2024 05:37