Modrić zabija Sevilli

 JAVIER SORIANO Afp
BACIO IH JE U TRANS

Španjolci se dive Modriću: ‘Ta besmrtna noga, ta balkanska tvrdoglavost. Jedna riječ za njega je uvredljiva‘

"Luka Modrić nikad nije otišao", stoji u naslovu izvještaja u madridskom dnevniku AS
Piše: SNObjavljeno: 25. veljača 2024. 23:56

Kao da ga je pisao u transu, još opijen fenomenalnim pogotkom Luke Modrića, novinar madridskog dnevnika AS Carlos Forjanes upotrijebio je najraskošnije moguće epitete da opiše potez Realovog "match-winnera" protiv Seville.

Za njega je Modrić vječan, besmrtan, neukrotiv, čudesan. Sve su to riječi koje je upotrijebio u izvještaju utakmice s Bernabéua.

"Modrić se ne gasi. Kad je riječ o ljubavi prema natjecanju, Hrvat bi mogao napisati enciklopediju. On je otpadnik, odupire se balkanskom tvrdoglavošću da mu godine prevagnu nad beskrajnim talentom", započeo je Forjanes.

I dalje se ne zna, nastavlja dalje, hoće li Modrić na kraju sezone otići iz Reala ili ne, ali ističe da je u njegovom rječniku "odustajanje gotovo uvredljiva riječ".

image

Slavlje Modrića i suigrača

Oscar J Barroso/afp7/shutterstoc/shutterstock Editorial/profimedia

"Ancelotti je izgledao kao da je u zamci, ali se odlučio za kartu zvanu Modrić, dok je Quique Sánchez Flores u isto vrijeme zamijenio izblijedjelog Isaaca. Bingo je pogodio Talijan. Lukina besmrtna desna ruka spriječila je Barçu i Gironu da ponovno zakompliciraju situaciju u ligi. Njegov ‘kill‘ udarac protiv Seville, nokaut na kraju dana, sigurno se dopao i Topuriji", referirao se AS na novog UFC-ovog prvaka.

U naslovu izvještaja stoji da Modrić "nikad nije otišao", dok u posebnom članku o pogotku stoji da je "dodao nove etape slave svojoj legendarnoj karijeri".

Modriću se divi i Barceloni naklonjen Mundo Deportivo, koji ga je proglasio "spasiteljem" Reala. Pogodak su proglasili najboljim trenutkom utakmice, između ostalog i "zbog toga što znači njegovom autoru".

"Hrvat je proteklih tjedana bio u fokusu zbog priča oko toga hoće li ostati ili ne, a na njegovu burnu proslavu tribine su reagirale priznanjem za sve što je posljednjih godina dao Realu", piše Mundo Deportivo.

Linker
20. travanj 2024 21:55