Denis Doyle/Getty Images
STVAR JE VEĆ GOTOVA?

SPREMA SE NEZAPAMĆENA GUŽVA NA MODRIĆEVOJ POZICIJI, ZIDANE JE VEĆ ODLUČIO! Dovest će još jednog igrača kojeg godinama želi, uvjeti su dogovoreni

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. travanj 2020. 09:58

Mnoge su transfer-sage uglavnom bile vezane ili još uvijek jesu za Kraljevski klub. Madridski Real jednog igrača može "ciljati" i vrbovati godinama, medijski napisi mogu već postati i dosadni, ali naročito za vrijeme Zinedinea Zidanea, takve su stvari postale gotovo pa redovne. Sjetit ćemo se samo koliko se pisalo o prelasku Edena Hazarda iz Chelseaja, a o sličnom se radi i u slučaju Paula Pogbe.

Francuski veznjak koji je veći dio karijere proveo na relaciji Manchester United - Juventus spreman je za dolazak na Santiago Bernabeu, barem tako kaže Willy Sagnol, nekadašnji francuski reprezentativac i dugogodišnji član Bayerna.

Otkrivene su i neke pojedinosti oko odštete. Iako se prvotno nagađalo da bi Pogbin transfer u Madrid mogao biti jedan od najunosnijih u povijesti nogometa, korona-kriza će očito izazvati veliki pad cijene. Spominje se "tek" 40 milijuna eura, a odšteta je niska i zbog toga što Pogba ulazi u zadnju godinu važećeg ugovora s Unitedom, ali i zbog njegovih ozljeda.

Soccer Football - Premier League - Manchester United v West Ham United - Old Trafford, Manchester, Britain - April 13, 2019  Manchester United's Paul Pogba celebrates scoring their second goal              Action Images via Reuters/Carl Recine  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Action Images via Reuters/Carl Recine

- Nadam se da ćemo u Madridu gledati Pogbu iz Francuske, a ne iz Manchestera. Obje strane su zadovoljne, svi su uvjeti zadovoljeni i sada samo treba odraditi posao. U Manchesteru će biti sretni jer će ipak nešto moći zaraditi, a i Pogba im je među najskupljima kada su ugovori u pitanju.

U igri je i dalje dovođenje mladog Camavinge pa se stvara dojam da bi se sljedeće sezone mogla stvoriti i gužva u veznom redu Reala. Tu su i dalje Modrić, Kroos, Casemiro, Isco uz mlade igrače, a još dva nova imena mogla bi dobrano zaoštriti konkurenciju.

Linker
28. travanj 2024 14:12